Connect with us

Vakantie & Toerisme

Ontdek nieuwe restaurants

Nieuwe culinaire plekken ontdekken om uit eten te gaan is vaak een hele uitdaging. Soms zijn er zo veel eetgelegenheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een handig overzicht maakt de zoektocht naar een restaurant een stuk makkelijker én leuker.
Handig overzicht
Bij WijnSpijs hebben ze uitstekende restaurants voor je op een rij gezet, die ze persoonlijk kennen. Daarmee ben je ervan verzekerd dat jouw avond met passie verzorgd wordt!
Op de pagina ‘restaurants’ vind je een handig overzicht per stad van alle restaurants die WijnSpijs heeft geselecteerd. Ook handig als je een keer in een andere plaats gaat eten dan je eigen dorp of stad. Van elk restaurant krijg je gelijk een fotoserie en de menukaart te zien. Zo kan je meteen de sfeer proeven en de gerechten bekijken. Leuk, want zo kan je makkelijk zien welk restaurant het beste past bij jouw eigen stijl en smaak. Naast het overzicht van restaurants per stad, kun je restaurants vinden in het overzicht met provincies. Voor ervaren liefhebbers van restaurants is dit ideaal: je kan dan makkelijk zien waar je buiten je eigen stad lekker kunt eten, zonder ver te reizen.
 
Culinaire wandeling
WijnSpijs organiseert elke zondagmiddag in een stad, een unieke Culinaire Wandeling. Je kan dan genieten van heerlijke gerechten in verschillende restaurants waar koks met passie de smakelijkste gerechten bereiden. Dit is een gezellige en avontuurlijke mogelijkheid om diverse goede restaurants in jouw stad te leren kennen.
 
Diner wandeling
Tijdens een Walking Dinner ontdek je in één avond de leukste restaurants van de stad die je bezoekt. Je kunt voor een drie of vier gangen menu kiezen, waarbij je iedere gang in een ander restaurant eet. Je kunt zo overal sfeer proeven en kennismaken met de verschillende keukens. Als je reserveert voor een Walking Dinner weet je ook meteen hoe ver je moet lopen naar de verschillende restaurants. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je dieetwensen door te geven. Ieder WijnSpijs restaurant zal zijn best doen om jou en je gezelschap een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen.
 
Zoeken op WijnSpijs
Ontdek op wijnspijs.nl waar je lekker en sfeervol kunt eten. Tevens staan hier alle details van de culinaire activiteiten!

Advertisement