Connect with us

Vakantie & Toerisme

Kroatië en Slovenië worden steeds populairder

Kroatië en Slovenië hebben de laatste jaren enorm in populariteit gewonnen en dat is niet geheel zonder leven. Beide landen bieden een ongerepte natuur in combinatie met historische plekken en het nodige vermaak voor jongeren. Daarom vandaag aandacht aan deze twee topbestemmingen. Leer meer en laat je overtuigen van deze unieke en bijzondere landen. Lees snel verder.

Zomerkampen Kroatië

Voor jongeren die meer op zoek zijn naar een strandvakantie zijn de zomerkampen Kroatië erg geschikt. Vanaf een camping rechtstreeks aan het strand wordt deze vakantie georganiseerd. Zon, zee en gezelligheid, met daarnaast een lekker actief programma en betrokken reisleiding die er een fantastisch zomerkamp van maken natuurlijk. Geniet van zeekajakken op de Adriatische zee, raften op een prachtige rivier, mountainbiken in Split en ga op stap met onze gezellige reisleiders in de avonden. Doordat je direct aan het strand verblijft kun je ook nog eens heerlijk zwemmen en zonnen wanneer je wil. Met een paar grote stappen lig je in zee. De zomerkampen Kroatië worden inmiddels voor het 5e jaar georganiseerd en zitten eigenlijk alle zomervakantie weken vol.

Zomerkampen Slovenie

Iets minder bekend als vakantieland wellicht, maar minstens zo mooi. Deze zomerkampen Slovenie zijn ideaal voor jongeren die een keer iets anders willen. Slovenie is ruig, mooi, met veel natuur en wordt geboekt door jongeren die houden van avontuur en gezelligheid. We verblijven op een camping waar nog veel mag, waaronder een kampvuurtje in de avond. Dit maakt het een echte zomerkamp-beleving.
Inbegrepen bij de prijs van dit zomerkamp zijn ontzettend veel outdooractiviteiten. Zo gaan we paintballen, raften, canyoning doen, maar ook bellyak, een soort bodyboarden op een rivier. Al met al is Slovenie een enorm afwisselende bestemming voor een zomer kamp. De reisleiding ter plaatse zorgt er daarnaast natuurlijk voor dat alle zomerkampen tiptop in orde zijn en goed verlopen.

Op vakantie in eigen land: enkele tips om goedkoop te genieten

Vakantie & Toerisme

Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020 Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020

Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020

Vakantie & Toerisme

Dit zijn de leukste tips bij een bezoek aan Neder-Oostenrijk

Vakantie & Toerisme

Advertisement