Connect with us

Vakantie & Toerisme

Fietsrugzak onmisbaar tijdens de fietsvakantie

Nederland is een fietsland bij uitstek. Waarom veel betalen voor een verre reis als je in Nederland prachtig op vakantie kan? Vooral in de zomer zijn fietsvakanties erg populair. Nederland kent prachtige landschappen en leuke dorpen. Ontdek de grootste steden tijdens een sportieve fietsvakantie. Afgelopen zomer heb ik mijn jaarlijkse all inclusive vakantie ingeruild voor een sportieve fietsvakantie door Nederland. Mijn enige eis was een goede fietsrugzak. Je draagt deze tas twee weken met je mee dus ik wilde van alle gemakken voorzien zijn.
Alle bagage in een fietsrugzak
Als je op fietsvakantie gaat wil je natuurlijk zo licht mogelijk reizen. Een koffer is niet handig en een normale rugzak is vaak te klein. Ik heb afgelopen zomer een ideale fietsrugzak gevonden. Deze rugzakken sluiten perfect aan en er past erg veel bagage in. Mijn tas heeft een gevoerd ergonomisch gevormd rugpaneel en brede schouderbanden. Hoe vol de tas ook zit, ik voel bijna niet meer dat ik hem draag.
Verschillende modellen
Fietsrugzakken zijn erg populair in Nederland omdat erg veel mensen dagelijks fietsen. Het aanbod is dan ook erg uitgebreid. Voor dames zijn er bijvoorbeeld leuke tassen van het merk Vans of Bree. Veel tassen zijn gemaakt van katoen of canvas. Toch zijn er ook enkel mooie leren fietsrugtassen. Het handige van deze rugzakken is dat ze vaak veel vakken hebben. Zo kun je alle bagage handig en overzichtelijk inpakken. Benodigdheden tijdens het fietsen zoals een flesje water of je mobiele telefoon kun je in een zijvak stoppen zodat je er gemakkelijk bij kunt.
Fietsrugzak online bestellen
Ik heb mijn fietsrugzak online gekocht. Een vriendin tipte me dat het aanbod online heel divers is. Ik was daarvoor al meerdere keren op pad gegaan maar in fysieke winkels kon ik steeds geen goede tas vinden. Toen ik online ging kijken was ik aangenaam verrast. Ik kwam terecht op de website gotobags.nl waar het aanbod heel groot is. Door de duidelijk foto’s en omschrijving van de producten wist ik waar ik aan toe was. Ook worden de afmetingen weergegeven dus ook dat was geen issue meer. Het enige wat ik lastig vond was de pasvorm. Je wil toch graag je fietsrugzak even passen. Ik heb de gok genomen en heb de tas besteld. Mocht hij niet goed zijn, kan ik hem natuurlijk gewoon terug sturen. Ik ben afgelopen zomer twee weken op fietsvakantie geweest met deze tas en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. Wil je ook online een fietsrugzak kopen? Ik kan het iedereen aanraden.

Advertisement