Connect with us

Vakantie & Toerisme

chaletbouw

Chaletbouw Duocar

Bij duocar stacaravan en chaletbouw, een echt familiebedrijf, bouwen wij al meer dan 25 jaar stacaravans en chalets.
In Vlaardingen staat onze moderne chaletbouw fabriek waar wij onze chalets bouwen. Al onze chalets voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en normen. Bij ons kunt u terecht voor een chalet dat helemaal aangepast is aan uw eisen, wensen en belangrijker nog aan uw budget. Bij Duocar weten we hoe een chalet gebouwd moet worden.
Bij duocar verzorgen wij het hele traject van tekentafel tot aan de uiteindelijke plaatsing, dat wil zeggen dat Duocar chaletbouw ook de contacten heeft en eventueel legt met “derden” zoals transportbedrijven, camping eigenaren, en rederijen.

Chaletbouw van hoog niveau

Op onze website geven wij u al een zeer goed overzicht van hetgeen wij bouwen. Ook kunt u op onze website onze prijslijst en brochure aanvragen. U bent dan ook direct ingeschreven op onze nieuwsbrief die regelmatig verschijnt. Hierin vindt u alle nieuwtjes omtrent ons bedrijf en producten. Bij Duocar chaletbouw bent u ook altijd van harte welkom om het bouwproces te volgen van uw nieuwe chalet. Zo kunt u zien hoe onze professionele chaletbouwers uw chalet bouwen.

Chaletbouw  en maatwerk

Bij Duocar chaletbouw hebben wij een ongelofelijk scala aan opties en mogelijkheden om uw chalet een echt persoonlijk tintje te geven. Zo kunt u kiezen uit kleuren, maten en uitvoeringen. Zo zult u zien dat ieder chalet een echt uniek product is.
Wanneer u interesse hebt om  een nieuw chalet te kopen bent u uiteraard van harte welkom bij Duocar chaletbouw op de fabriek om uzelf te oriënteren. Graag zullen wij u alles vertellen betreffende onze mogelijkheden.
 

Advertisement