Connect with us

Vakantie & Toerisme

In Antwerpen is voor ieder wat wils

Antwerpen is een geweldige stad. Met zijn 512.000 inwoners is het er nooit rustig en zal men zich nooit vervelen. Uiteraard is Antwerpen niet alleen bekend om haar goud- en diamanthandel, maar ook vanwege het enorm uitgestrekte havengebied aan de schelde. Er staan prachtige oude gebouwen in Antwerpen, wie van winkelen houdt kan zijn hart hier ophalen en er is zelfs een dierentuin. En wat is er nou mooier dan een fantastisch dagje in Antwerpen af te sluiten met een fantastisch diner?
Huis de Colvenier
Bij Huis de Colvenier kun je rekenen op een unieke belevenis. Je wordt door de chef ontvangen en krijgt een rondleiding door het restaurant. De statige patricierswoning heeft een prachtige wijnkelder waar meer dan 20.000 flessen wijn liggen te wachten om geopend te worden! Je hebt de gelegenheid om hier al jouw aperitief te nuttigen. Samen met de chef-kok bespreek je wat er die avond op het menu staat. Het restaurant heeft verschillende eetzalen met allemaal een andere aankleding. De chef-kok van Huis de Colvenier, Patrick van Herck, heeft al 25 jaar ervaring in dit restaurant!
Visrestaurant Antwerpen
Je kunt kiezen tussen verschillende seizoensgebonden verse producten van hoge kwaliteit. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld een ganzenleverpastei met vruchtengelei en geroosterd Briochebrood krijgen,mousse van wilde eend en druiven of een gemengde salade met kreeft en tomatenvinaigrette. Voor de liefhebbers kun je ook kiezen voor asperges op Vlaamse wijze. En dat was enkel het voorgerecht. Bij het hoofdgerecht kunnen de visliefhebbers hun hart ophalen. Zonnevis op het vel gebakken, tonijnsteak of zeebaars en botersaus met grijze garnalen zijn slechts een greep van de mogelijkheden die je op je bord terug kunt zien. Bij de desserts kun je kiezen voor een echte klassieker zoals appel-rabarber crumble, maar ook verse vijgen uit de oven met amandelroomijs of een soufflé glacé Grand Marnier staan op het menu.
Eten in Antwerpen
Uit eten restaurant Antwerpen was nog nooit zo spectaculair als bij Huis de Colvenier. Rondkijken in de persoonlijke keuken, een rondleiding door de wijnkelder en verschillende zalen, en vaste prijzen voor 3-, 4-, 5- of 7-gangenmenu inclusief drank zijn hier gegarandeerd. Vele bekende en minder bekende personen hebben in dit restaurant gegeten en waren enthousiast.
 
In Huis de Colvenier word er naar je wensen geluisterd. Je kunt genieten van verschillende soorten vis of vlees. Ook heb je verschillende keuzes in voorgerecht en desserts. Met de wijnen uit de prachtige wijnkelder, de verse seizoensgebonden producten en de expertise van de chef-kok is een avondje uit bij Huis de Colvenier gegarandeerd een culinaire belevenis om nooit te vergeten!

Voeden van uw eetlust in een geweldig Restaurant Antwerpen

Vakantie & Toerisme

Leuke restaurants in Antwerpen

Winkelen

Advertisement