Connect with us

Vakantie & Toerisme

Air Stop

Air Stop is een website waar je vakanties kan boeken, van last minutes tot city trips. Met name in deze periode van het jaar worden de last minutes weer populair. Maar ook citytrips doen het nog steeds goed, omdat deze vaak kort zijn en relatief laag in prijs. Air Stop is gericht op duurzaamheid, dit straalt het bedrijf dan ook uit. De groene kleuren zijn duidelijk zichtbaar in de site, waarmee wordt verwezen naar de duurzame visie van het bedrijf.
De website van Air Stop is helder en duidelijk ingericht en je kan vrijwel direct beginnen met het zoeken van vakanties of vliegtickets naar jouw bestemming. Daarnaast kan je ook een account aanmaken, waar je de reserveringen kan zien of evt. kan aanpassen waar nodig. Air Stop heeft ook kant en klare arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een Yoga arrangement in Europa, een Sky-drive naar Berlijn, een 22 daagse rondreis door Afrika of een rondreis door de Baltische staten. Al met al biedt Air Stop een vrij goed en volledig overzicht van vakanties, waar de gemiddelde vakantiezoeker wel terecht kan.
Air Stop heeft kantoren in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Brussel. Daar kan je terecht voor je vragen, of natuurlijk ook je vakantie boeken met behulp van een van de aanwezige medewerkers.

Advertisement