Connect with us

Onderwijs

Schoolartikelen kopen weer in trek

Ondanks dat we ons nog midden in het vakantieseizoen bevinden, zijn schoolartikelen weer in trek. Over een maand openen in Nederland namelijk de scholen weer hun deuren en dan moeten de leerlingen weer voorbereid zijn op een nieuw schooljaar. Ondanks dat de pc’s en desktops ook binnen scholen een steeds prominentere rol in het leerproces innemen, moet er nog geschreven worden met pen en papier tijdens de lessen. Daarnaast wordt er ook nog veel gebruik gemaakt van agenda’s door met name de jongere leerlingen en.. het blijft natuurlijk aantrekkelijk om een agenda te hebben met een mooie kaft, het liefst een foto.
Warenhuizen zijn in ieder geval weer goed voorbereid, met name V&D en Hema. Ook de kleinere lokale boekhandels profiteren uiteraard van deze voorbereidende periode in het jaar. Het zorgt voor een steeds weer terugkerende omzet. Naast agenda’s zijn kladblokken, mappen, pennen, gummetjes, en puntenslijpers veelgekochte items. En natuurlijk mag een etui niet ontbreken, dit is natuurlijk van dagelijks belang.
Hema heeft op dit moment een 4+1 gratis actie. Dus wanneer je schoolartikelen kopen gaat, is het de moeite waard daar eens een kijkje te nemen. Naast online shoppen is het natuurlijk ook uiterst leuk en gezellig om samen door een warenhuis te wandelen en er een dagje ‘schoolartikelen kopen’ van te maken.

Advertisement