Connect with us

Mode

United Nude Men, voor mannen met smaak

United Nude staat bekend om hun specifieke en zeer helder design identiteit, in plaats van het volgen van trends. Terwijl geometrie altijd al een grote rol heeft gespeeld in hun ontwerpen, heeft de industrie nu eindelijk zich aangepast aan de architectonische wereld van United Nude.
Voor de lente / zomer van 2015 introduceert United Nude een aantal nieuwe concepten zoals de Lo Res Earth. Het Lo Res ontwerpconcept gaat over abstracties in het ontwerp. Wat vroeger een glad oppervlak had wordt nu in vlakken gedeeld, waardoor de vlakken het licht vangen net zoals een geslepen edelsteen. De Lo Res Earth in het bijzonder doet dit heel goed en omdat het een entry-level en uniseks model is zal het deze zomer zeker niet ongezien zijn.
De ontwerpen van United Nude schoenen ondervinden veel invloeden uit de architectuur, die zorgen voor een onvergelijkbaar silhouet. Maar niet alleen door het ontwerp zet United Nude een fashion statement neer, ook de gebruikte materialen zijn heel uniek. Schoenen van United Nude zijn een absoluut meesterwerk en een ware must voor iedere fashionista maar tegenwoordig ook voor mannen met de United Nude Men collectie.
DE NIEUWE ZOMER COLLECTIE
Nieuwe bovendelen en nieuwe kleuren voor de FLX, Flow, Runner en Slip-on modellen vormen een sterke collectie die gaat over United Nude’s interpretatie van de hedendaagse Essentials voor mannen. UNITED NUDE MEN is nog in een vroeg stadium als een merk voor mannen, maar het groeit in een zelfverzekerde tempo en met veel trouwe klanten, als gevolg van stijl, comfort, betaalbaarheid en mensen die gewoon van het product houden!
UNITED NUDE
Een verhaal dat begon met een gebroken hart, Architect Rem D Koolhaas (niet te verwarren met zijn oom, de wereldberoemde architect) probeerde zijn meisje terug te krijgen door het downsizen van architectuur tot zijn meest eerbiedwaardige schaal; die van de voet van een vrouw.
In 2003, werd samen met de zevende generatie schoenmaker Galahad Clark, United Nude gelanceerd. Hun droom werd realiteit met hun eerste schoen ‘de Mobius’ die in Italië werd ontwikkeld onder leiding van de grote Sergio Rossi en technische schoenmaker Maurizio Martignago. Sindsdien is United Nude uitgegroeid tot een iconische merk op het kruispunt van mode en design, dat producten creëert die gaan over heldere concepten,
elegantie en innovatie. Sinds een aantal jaar is ook de UNITED NUDE MEN collectie toegevoegd aan de winter en zomer collecties..
UNITED NUDE MEN ONLINE
Online vind je een aantal UNITED NUDE MEN schoenen dealers. Een bekende United Nude Men winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook de grootste collectie van United Nude online. Het bestellen van United Nude schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Chie Mihara, schoenen met invloeden van Disney

Mode

United Nude schoenen, een waar meesterwerk

Mode

Sarah Pacini haalt inspiratie uit edelstenen

Mode

Advertisement