Connect with us

Mode

2love Tony Cohen, puur Nederlandse mode

Mode en design zijn gevoed en gestimuleerd met de Amsterdammer Tony Cohen vanaf zeer jonge leeftijd. Hij ontdekte zijn interesse voor mode door een bezoek aan zijn grootmoeder, die vintage designer kleding verkocht op de markt. Door zich te omgeven met vintage ontwerpen en stijlen ontdekte hij al vroeg zijn eigen esthetiek en stijl. In zijn tienerjaren werd Tony gefascineerd door de eerste Japanse ontwerpers die voet zetten in Europa: Rei Kawakubo en Yamamoto.
Tony begon zijn carrière met kledingstuk verven in Italië. Op dat moment inspireerde de 80’s ontwerpers als Katherine Hamnet en Jimmy Taverniti hem. Eindelijk in 2005, vestigde hij de couture lijn TONY COHEN en maakte hij dit tot een internationaal succes. In 2010 toonde Tony zijn 5e Modeshow in de beroemde tenten van Bryant Park op de New York fashion.
2LOVE TONY COHEN
De collectie 2LOVE TONY COHEN is geboren in 2010. Tony Cohen begon deze collectie om een meer commerciële behoefte van de mode-markt te vervullen. Het is een uniek concept, omdat het beschikt over alle kenmerken en details van een high-end luxe collectie, maar voor een commerciële prijs.
2LOVE TONY COHEN is ontworpen en geproduceerd met dezelfde liefde, toewijding en aandacht voor detail als de exclusieve TONYCOHEN collectie. De draagbaarheid is zodanig dat het geschikt is voor dag & avondkleding. Alles wat vrouwen willen dragen voor hun dagelijks leven, maar ook voor hun nachtelijke soirees. U kunt deze collectie gemakkelijk herkennen aan de verfijnde afwerking en unieke details.
DOELGROEP
Zelf omschrijft de ontwerper zijn ‘2Love Tony Cohen’-collectie als sophisticated casual. “De nadruk ligt echt op het casual. Het is een brede collectie, van eveningwear tot jeans. Natuurlijk is er een kleine crossover naar cocktail, maar de inslag is heel anders dat bij de eerste lijn.” Niet alleen de ontwerpen zelf maar ook de prijsklasse waarin deze collectie zich bevindt, zal een breder publiek aantrekken. Tony wil dat vrouwen zich kunnen identificeren met wat ze gaan zien op de catwalk tijdens de Fashion Week en dat ze weten: dit kan ik ook kopen.”
2LOVE TONY COHEN ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de eigentijdse lijn 2love Tony Cohen verkopen. Een bekende 2LOVE TONY COHEN winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook 2love Tony Cohen online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je kledingkast aan met de geweldige designs van Tony Cohen. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Chie Mihara, schoenen met invloeden van Disney

Mode

United Nude schoenen, een waar meesterwerk

Mode

Sarah Pacini haalt inspiratie uit edelstenen

Mode

Advertisement