Connect with us

Mode

Sarah Pacini, de rode draad van het lot

De rode draad van het lot, deze mooie Chinese legende is de kern van de Sarah Pacini lente / zomer 2015 collectie, zijn inspiratie. Een boeiend verhaal, dat door de eeuwen heen haar betekenis noch haar relevantie verloren heeft, de legende van de Rode Draad van het lot is een abstracte illustratie van ons leven. Het suggereert dat elk persoon die we ontmoeten langs onze reis door het leven is gekoppeld aan ons sinds de geboorte, door een enkele rode draad, en dat er niets is te wijten aan het toeval. Dit betoverende verhaal vertelt ons dat deze draad verward, verdraaid en zelfs extreem vaag kan worden, maar het zal nooit breken.
De Rode Draad is de centrale focus van deze Lente-zomer 2015 collectie, waardoor elk element, inclusief het achtergrondverhaal wordt verteld. Rood wordt gebruikt in contrasterende tinten of meer subtiel om de details te benadrukken. Om het simpel te zeggen, de Rode Draad van het lot is de kern van deze collectie, die alle elementen samen bindt in een geheel en de eindeloze mogelijkheden tot leven brengt. Of het in de geweven of gebreide stoffen is, de Rode Draad onderbreekt deze collectie prachtig, met de nadruk op elke steek, reliëf, of textuur.
In het begin, een legende. Op het einde, De Rode Draad van het Lot.
DE NIEUWE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2015
Sarah Pacini is een complete collectie; een unieke mix van breigoed, prêt-à-porter en accessoires. Het is een evoluerend ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Individuele stukken van de collectie kunnen afzonderlijk worden gedragen, of in een “totale look”, zorgen voor mooie en precieze lijnen die open staan voor de verbeelding en individualiteit.
De nieuwe collectie Sarah Pacini van dit lente/zomer seizoen brengt de tijdloze elegantie van zwart en wit in de vorm van lange asymmetrische jurken en rokken en het unieke Sarah Pacini brijwerk met metalen elementen in zilver en wit goud kleur. Lange vesten, truien, tunieken of wikkeltops in deze verbazingwekkende materialen, creëren unieke kledingstukken, die toch zeer draagbaar zijn.
De Sarah Pacini vrouw is een moderne vrouw die houdt van mode voorbij het gebruikelijke. Ze is zelfverzekerd en avontuurlijk, ze woont in de huidige tijd, is aangetrokken door de kosmopolitische levensstijl en heeft veel interesse in kunst en cultuur. De moderne en hedendaagse mode die ze draagt kruist generationele grenzen.
Uitstekende kwaliteit, volledig gemaakt in Italië, het ontwerp en het gevoel bij het dragen spreekt voor zich. De geweldige reacties van mijn klanten en de complimenten die ze kregen bij het dragen van deze kleding bewijst de voortreffelijkheid van dit merk.
SARAH PACINI ONLINE
Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

Chie Mihara, schoenen met invloeden van Disney

Mode

United Nude schoenen, een waar meesterwerk

Mode

Sarah Pacini haalt inspiratie uit edelstenen

Mode

Advertisement