Connect with us

Mode

Sarah Pacini haalt inspiratie uit edelstenen

Een prachtig verhaal … 20 jaar in de maak, Sarah Pacini, met haar unieke stem, heeft design, gratie en elegantie gebracht in de wereld van de vrouwenmode.
Het begon allemaal in België, maar andere landen waren snel in de ban van het merk. De aanwezigheid van Sarah Pacini bij grote internationale handels- en mode-evenementen sinds 1998, maakte de weg vrij om vele wereldwijde grenzen te passeren, waardoor in zijn kielzog de ware essentie van het label naar voren kwam.
Een nieuw hoofdstuk is geschreven in september 2002, die het merk een nieuwe weg instuurde. Sarah Pacini komt innovatieve horizonten tegen en neemt extra uitdagingen aan in het kader van de nieuwe visie en richting van Naila Jaffer en haar internationaal team van ontwerpers. Dit nieuwe team verschuift naar een klimaat van innovatieve ideeën waar nieuwigheid, kwaliteit en traditie samenkomen. Zo blijft het “Made in Italy” merk pagina’s van deze reis omslaan, met een verhaal waar nog veel meer hoofdstukken van zullen komen.
DE NIEUWE HERFST/WINTER COLLECTIE 2014
Sarah Pacini is een complete collectie; een unieke mix van breigoed, prêt-à-porter en accessoires. Het is een evoluerend ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Individuele stukken van de collectie kunnen afzonderlijk worden gedragen, of in een “totale look”, zorgen voor mooie en precieze lijnen die open staan voor de verbeelding en individualiteit.
De inspiratie voor dit seizoen is een brug tussen Oost en West. Een wereld waar mysterie, excentriciteit en pracht één zijn. Het is een verleiding details, parfums, texturen, poëtische rijkdom, traditie, moderniteit en sensualiteit. Sarah Pacini neemt je mee op een reis om de vrouwelijkheid te vieren! Geïnspireerd door eigentijdse kleuren van edelstenen, draait dit seizoen om diepe en warme tinten. Voor het tijdloze En natuurlijk de uitstekende kwaliteit van deze ‘100% made in Italy’ producten!
SARAH PACINI ONLINE
Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

Chie Mihara, schoenen met invloeden van Disney

Mode

United Nude schoenen, een waar meesterwerk

Mode

2Love Tony Cohen, Nederlands Top Design

Mode

Advertisement