Connect with us

Mode

De Moscow zomercollectie mag niet ontbreken in uw kast!

Het  merk Moscow staat vooral bekend vanwege haar schitterende winterjassen. Wie de Moscow jassen voor het eerst ziet, zal waarschijnlijk niet verwachten dat dit merk van Nederlandse bodem is. Maar laat u niet bedriegen door de naam van het merk; het bedrijf is toch echt gevestigd in Nederland.
Moscow jassen zijn super luxe en worden gekenmerkt door de kwalitatief hoogwaardige stoffen die er worden gebruikt, zoals kasjmier, wol en bamboe. Sobere kleuren en pasteltinten wisselen elkaar af. Met één van die heerlijk warme Moscow jassen komt u de winter wel door! Maar Moscow maakt niet alleen maar winterjassen. Ook de Moscow zomercollectie mag er wezen!

Moscow zomercollectie

Moscow heeft een schitterende collectie basics, die zeker niet in uw kledingkast mogen ontbreken. Hierbij kunt u denken aan Moscow hemdjes, Moscow shirts en Moscow leggings. Of wat dacht u van een mooi Moscow vest voor tijdens een koele zomeravond? Moscow heeft een passie voor het creëren van mooie combinaties, en dit is goed terug te zien in de collecties van het merk. We zien vooral veel neutrale kleuren, afgewisseld met pasteltintjes. De items zijn niet alleen heel makkelijk met elkaar te combineren, maar ook met de trendcollectie van het merk. De Moscow zomercollectie wordt gekenmerkt voor de heerlijk zachte stoffen, de uitstekende pasvorm en het hoge draagcomfort van de kledingstukken. Of u nu op zoek bent naar draagbare kleding voor alledaags gebruik, of naar iets voor een speciale gelegenheid, u vindt het in de Moscow zomercollectie.

Advertisement