Connect with us

Mode

Sanwin Beachwear lanceert exclusief strandmodemerk voor mannen

Sanwin Beachwear richt zich op zwemkleding voor de modebewuste, sportieve jonge man die wil opvallen met exclusieve en stijlvolle badkleding.

Zwemshorts

Het eerste product dat via de webwinkel verkrijgbaar is, is de zwemshort ‘Miami’. De zwembroek is verkrijgbaar in vier kleuren: Princeton Orange, Deep Pink, Fern Green en True Blue. De in Nederland ontworpen Miami kenmerkt zich door enkele stijlvolle details en het Sanwin logo: een kleine specht.

Service

Sanwin garandeert een hoge kwaliteit en geeft daarom 100 procent garantie op de producten. Daarnaast biedt het bedrijf een uitstekende service aan haar klanten. Sander Kah, één van de oprichters van Sanwin Beachwear: “We zijn met Sanwin gestart omdat we vooral op het gebied van kwaliteit en service mogelijkheden zagen. Bij zowel het ontwerp als de kwaliteitstesten zijn we zelf van het begin tot het einde betrokken geweest. Dit heeft diverse aanpassingen van het product tot gevolg gehad, net zo lang tot dat we zelf 100% tevreden waren. De eerste reacties op ons eerste product zijn erg positief, we gaan dan ook vol vertrouwen verder met het uitbreiden van ons assortiment”.

Social Media

Als jong en dynamisch bedrijf gebruikt Sanwin het internet en de social media als voornaamste communicatiekanaal. Medeoprichter Erwin Warringa: “Vooral met social media kunnen we veel doen. De communicatie met onze klanten gaat veel sneller en directer dan via traditionele communicatiekanalen. We belonen volgers op onze social media pagina’s met speciale acties. De feedback die we krijgen gebruiken we weer voor de ontwikkeling van nieuwe, exclusieve producten die ontstaan vanuit de vraag van de klant”.
De zwemshort ‘Miami’ is vanaf nu exclusief verkrijgbaar.

Sanwin Beachwear

‘When looking good just isn’t good enough’

High end vintage online High end vintage online

High end vintage online

Mode

Schijnwerpers op de lederen handschoen

Mode

Het neutrale karakter van blauwe en witte overhemden

Mode

Advertisement