Connect with us

Winkelen

Shop met korting bij meer dan 1000 webshops!

Shopperkorting maakt online shoppen leuker en goedkoper! Shopperkorting geeft je korting op je online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Met ruim 1000 aangesloten webshops is het aanbod zeer groot.
Hoe werkt Shopperkorting?

Voordat u gebruik kunt maken van de kortingen moet u eerst geregistreerd lid zijn. Meld u gratis aan bij Shopperkorting en log in. Zoek uw favoriete winkel en klik op de “Ga naar shop” button. Vervolgens kunt u uw aankoop doen op de website van de gekozen webshop en winkelt u zoals u normaal gewend bent. Na afronding van uw aankoop ontvangen wij een vergoeding van de winkel. Deze vergoeding wordt automatisch geregistreerd in uw persoonlijke account.
Bij Shopperkorting ontvang je een hogere vergoeding dan bij andere websites. Dit komt doordat andere websites slechts de helft (of minder) van een vergoeding uitkeren. Shopperkorting keert 100% cashback uit.
Om 100% Cashback aan u uit te kunnen keren, houden wij jaarlijks de eerste € 7,50 van de door u te ontvangen cashback in, wat ons helpt de site te onderhouden en te verbeteren.
Ook kunt u kiezen voor een gratis account. U ontvangt dan 50% Cashback.

Advertisement