Connect with us

Mode

Het neutrale karakter van blauwe en witte overhemden

Overhemden zijn onmisbaar in de kledingkast van elke modieuze man. Een overhemd staat voor kwaliteit waar je nog jarenlang op voort kunt borduren. Een vast plekje in de garderobe, een blijvende aanwinst voor de kledingkast. De veelzijdigheid en tijdloosheid van overhemden zijn de belangrijkste redenen voor de populariteit. De vergaande populariteit die altijd zal blijven, een product dat nooit uit de mode zal raken. Overhemden worden in verschillende vormen gedragen, bij werkelijk elke denkbare gelegenheid.

Van formele gelegenheden tot lekker ongedwongen

Overhemden kunnen tijdens alle gelegenheden worden gedragen. Tijdens formele vergaderingen, maar ook tijdens de verjaardag op zondagmiddag. Een stijlvol overhemd kan onder een driedelig kostuum worden gedragen, maar ook als je uitwaait aan de kust. Aangezien er er zoveel uiteenlopende gelegenheden zijn, bestaan er ook vele variaties op het gebied van design. Ga bijvoorbeeld voor de Seidensticker overhemden Uno Super Slim voor een avondje uit. De Seidensticker overhemden worden gekenmerkt door een middel strakke snit als je vooral voor een moderne uitstraling wilt gaan.

De kleuren blauw en wit

Overhemden draag je dagelijks, maar de stijl van heren overhemden is alles zeggend over je smaak en je gevoel voor mode. Als je een veilige keuze wilt maken voor een bepaalde kleur dan zit je altijd goed met de kleuren wit en blauw. Een wit overhemd is neutraal en kan overal mee worden gecombineerd. Hetzelfde geldt voor blauw. Onder een pak, boven een jeans, of zelfs boven een hippe korte broek – overhemden in de neutrale kleuren zijn altijd een geschikte optie.  Het kan altijd, in iedere situatie. Wit en lichtblauw zijn dan ook niet zonder de reden de klassieke kleuren voor overhemden. Zorg dat je het beste uit je overhemd haalt. Door de overhemd van jouw keuze op een modebewuste manier met andere kleding stukken te combineren, zorg je voor een kloppende uitstraling.

High end vintage online High end vintage online

High end vintage online

Mode

Schijnwerpers op de lederen handschoen

Mode

Kledingtip voor jouw bovenlichaam.

Mode

Advertisement