Connect with us

Mode

Double dot oorbellen

vrouw met oorbellen

doubel dots oorbellen kopen

Double dots, de trend van 2015

Double Dot oorbellen of te wel zogeheten Double dots zijn misschien wel dé sieradentrend van 2015.
De oorbellen met 2 verschillende grote stippen (Engels benaming dots) zijn vooral een rage nadat enkele Celebrities ze droegen in het openbaar.
Het leuke van een double dot oorbel is dat je ze kunt combineren met andere double dots, neem bijvoorbeeld de grote stippen van de ene paar oorbellen en gebruik die met de kleine stippen van het andere paar oorbellen. Zo heb je met de aanschaf van enkele verschillende paar oorbellen al een grote hoeveelheid combinaties mogelijkheden met dit trendy oorsieraad!

Double dot aanbod

Het aanbod double dot oorbellen is immens groot. Dat is ook logisch want alles wat een rage of wel trend is word uitgemolken, zo ook de double dots in de oorbellenbranche. Gelukkig maar want daarom zijn de oorbellen verkrijgbaar in alle soorten en maten. Dus of je nu jong of oud bent, double dot oorbellen zullen er ongetwijfeld ook zijn in jou favoriete kleur, materiaal en gewenste grote. Één van de betaalbaarste sieraden webwinkels met een zeer riant aanbod is https://www.ikbensieraden.nl, deze sieradenshop heeft naast een groot oorbellenassortiment ook andere sieraden, zoals polssieraden, halssieraden, ringen, horloges en zelfs flash tattoo’s.

Double dot materialen

Double dot oorbellen zijn er in veel verschillende soorten matriaal. In bovengenoemde sieraden webwinkel hebben ze vrijwel elk soort matriaal beschikbaar en op voorraad. Zo zijn er onder andere, gouden double dot oorbellen verkrijgbaar maar ook zilver, Acryl, nikkel vrij, metaal, kristal, glitters noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken en het is verkrijgbaar in één van de vele (online) juweliers.

Nog meer trends van 2015

Naast de stip oorbellen zijn dit jaar, anno 2015, is ook de flash tattoo een begeert product. Flash tattoo’s zijn dan ook leuk te comineren met double dot oorbellen, zo kun je bijvoorbeeld een flash tattoo (tijdelijk tatoeage-/plakplaatje) in je nek aanbrengen welke zeer zeker op zal vallen als je de double dots er bij draagt!

Advertisement