Connect with us

Mode

Chique kleding van By Malene Birger voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en wie wil er nou geen mooie jurk dragen van bijvoorbeeld By Malene Birger? Een jurk of een mooie feestelijke top gecombineerd met een nette broek, alles kan en is mogelijk! De trends voor deze feestdagen zijn in ieder geval duidelijk!
Mooie smokey eyes aangevuld met een chique jurk of een nette top met broek doen het vaak al goed. Maar deze kerst en oud & nieuw kan je ook op een andere manier uitpakken! Je kunt namelijk ook eens investeren in een mooie top, jurk of rok van een exclusief merk en daarnaast je accessoires en make-up wat meer behouden laten, of juist extravagant!
Er zijn verschillende mixen en samenstellingen mogelijk waarmee je zelf jouw favoriet kan bepalen.

Welke accessoires draag ik tijdens de feestdagen?

Wanneer je de mogelijkheid hebt om te kunnen investeren in een mooi en chique kledingstuk van bijvoorbeeld een merk als By Malene Birger heb je misschien al niet eens accessoires nodig. Een tas of een paar mooie pumps zijn natuurlijk altijd goed en nooit overkill voor hetgeen je draagt. Een spijkerbroek met een simpel t-shirt wordt al snel veel meer chique of glamour wanneer je er een paar mooie hoge pumps onder draagt!
Vaak is het ook zo dat vrouwen die een mooi merk kleding dragen zich vaak ook een stukje zekerder voelen. Hetzelfde geld met het merk By Malene Birger, dit is een mooi en kwalitatief goede kleding die de vrouw zelfverzekerder maakt, mooier maakt en het gevoel geeft alsof ze de wereld aan kan. Draag hierbij tijdens de feestdagen ook nog eens mooie make-up bij, een paar super mooie pumps (waar je natuurlijk wel een beetje op kan lopen) en met deze combinatie kan jij de wereld aan! En het nieuwe jaar! Laat die champagne maar knallen!

High end vintage online High end vintage online

High end vintage online

Mode

Schijnwerpers op de lederen handschoen

Mode

Het neutrale karakter van blauwe en witte overhemden

Mode

Advertisement