Connect with us

MKB & Industrie

Waarom met uw wandelcoach Eltjo Glazenburg op stap?

Tijdens het wandelen met uw wandelcoach Eltjo Glazenburg krijg je een prettige en ontspannen gevoel. Je ziet dorpen, landschappen, bomen, planten en dieren. Je hoort de wind ruisen door de toppen van de bomen met daarin fluitende vogels. Je voelt de regen, wind en zon op je huid. Kortom, het wandelen in de natuur met mij als uw wandelcoach kan de mogelijkheid bieden het hoofd leeg te maken en alle emoties en gedachten op een rijtje te krijgen

Polderwandeling

Uw wandelcoach Eltjo Glazenburg organiseert elke 3e donderdag van de maand vanuit Welnessresort Fontana een Polderwandeling door de Graanrepubliek van Frank Westerman met een bezoek aan een oude Heerenboerderij. Op de 1e donderdagmiddag van de maand wandelt u met uw wandelcoach Eltjo Glazenburg vanuit Welnessresort Fontana door het vestingstadje Bad Nieuweschans, door het bos over het verdronken dorp Houwingaham met een rustpauze in de Glasblazerij Glasoldambt.
Op de zaterdagochtend struint uw wandelcoach Eltjo Glazenburg elke week op een andere plek door de Veenkoloniën, Oldambt of Westerwolde. We drinken onze koffie/thee onderweg op een bankje of binnen bij een kunstenaar.
In opdracht van het Huis voor de Sport Groningen organiseert uw wandelcoach Eltjo Glazenburg “Ommetjes Tocht om de Noord” ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar.

Wandelcoach

Voor organisaties organiseert uw wandelcoach Eltjo Glazenburg wandelvergaderingen. Want buiten in de natuur komen de medewerkers los van hun dagelijkse werkzaamheden en krijgen een prettige en ontspannen gevoel. De aandachtspunten worden in overleg bepaald. Met nieuwe ideeën en frisse energie gaan de werknemers na een stevige wandeling vol enthousiasme weer aan de slag met meer visie, duidelijkheid, ideeën, daadkracht en ontspanning.

Advertisement