Connect with us

MKB & Industrie

Nieuwe kerstkaarten voor 2015

Het is weliswaar nog vroeg, maar voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet staan de drukste maanden van het jaar weer voor de boeg. Kerst staat uiteraard in het teken van saamhorigheid, erkenning en bedankjes. De bekende manier hoe we onze relaties, familie en vrienden fijne feestdagen willen wensen is toch altijd met de ‘ouderwetse’ kerstkaart. Maar is dat alweer achterhaald?

Het grote verschil met e-cards

Internet is helemaal booming en mensen kopen en bestellen steeds meer via het internet. Met de komst van meer en meer webshop maakt het steeds makkelijk om een specifiek product simpel thuis vanaf de bank te bestellen met uw laptop, tablet of mobiel. Ook allerlei soorten kerstkaarten kunt u tegenwoordig al via het internet bestellen en laten bezorgen bij het adres naar keuze. Maar u kunt ook tegenwoordig e-cards bestellen. Dit zijn digitale wenskaarten die de ontvanger dus ook digitaal ontvangt in zijn of haar e-mailbox. Het is misschien de logische vervolg op de traditionele manier van kaarten verzending, toch blijft een fysieke papieren kerstkaart zijn charme behouden. Iets wat persoonlijk is blijft langer hangen bij uw vrienden, familie of relaties. De mensen die nog graag een papieren kerstkaart willen bestellen kunnen gelukkig nog terecht bij lokale drukkerijen of kiosken.

De nieuwe collectie Kerstkaarten voor 2015

Bij drukkerij Meinema bent u altijd van harte welkom voor het bekijken van honderden soorten wenskaarten, uitnodigingskaarten en uiteraard kerstkaarten. Wij hebben nu al de collecties binnen voor kerst 2015 en deze variëren van persoonlijk en feestelijk tot zakelijk. Zakelijke kerstkaarten zijn helemaal in en hebben een geheel eigen stijl en lopen zeer uiteen in boodschap en formaat. Ze zijn erg geschikt om in een kerstpakket te doen, samen met iets leuks, nuttigs of iets lekkers.
De collecties zijn afkomstig van bekende wenskaart fabrikanten, zoals Buromac, Regalb en Familycards. Benieuwd naar meer? Kom dan gerust eens langs op locatie om uw kerstkaarten te laten drukken zoals u dat wil!

Advertisement