Connect with us

MKB & Industrie

Vertaalbureau

Een vertaalbureau kan een uitkomst zijn bij het vertalen van uiteenlopende documenten, maar ook voor het vertalen van websites, juridische documenten en meer. Er zijn verschillende soorten teksten waarvoor een vertaal bureau uitkomst kan bieden. Global textware, gevestigd in Groningen is expert op onder andere de volgende gebieden:

  • Vertalen Engels – Nederland en vertalen Nederlands – Engels
  • Vertalen in alle talen dankzij een groot netwerk aan flexibel in te zetten vertalers
  • Vertalen van marketing teksten
  • Vertalen juridische teksten
  • Vertalen medische teksten
  • Software lokalisatie
  • Producthandleidingen

Met een team van 20 vertalers wordt dagelijks gewerkt aan het afleveren van de best mogelijke vertalingen in verschillende talen. Snelheid, accuratesse en een scherpe prijs kenmerken de diensten van het bedrijf.
Hieronder vindt u een verdere toelichting op de door het bedrijf geleverde dienstenpakket:
Marketing vertalingen
Vertalingen van marketingteksten zijn niet eenvoudig voor wie daar niet in geoefend is. Juist bij marketing vertalingen is het van belang dat ook de essentie van de vertaling meegenomen wordt. In dat opzicht is vertalen vaak veel meer dan het woord voor woord vertalen van een tekst, juist de beleving staat centraal. Dit is overigens ook de reden dat voor langere teksten een tool als Google translate niet werkt. Hoewel het nuttig is voor een eenvoudige vertaling of voor het begrijpen van een tekst op hoofdlijnen is het niet in staat echt taalbegrip te hebben.
Juridische vertalingen
Accuraat vertalen is van groot belang bij juridische vertalingen. Het is niet alleen van belang om accuraat te vertalen, het is ook van groot belang dat de betekenis van woorden in een andere taal precies hetzelfde is als in het Nederlands. Onze vertalers hebben ruime ervaring met verschillende juridische documenten en overeenkomsten en vertalen met grote precisie.
Vertalen medische teksten
Medisch jargon en het vertalen van medische teksten komt heel nauw. Niet zelden heeft een medische vertaling immers een belangrijke functie die grote gevolgen kan hebben. Ook hier is het inschakelen van een gecertificeerd vertaalbureau met de nodige ervaring een goede zet.

Advertisement