Connect with us

MKB & Industrie

Make or Buy: specialist in warehousing

De inslag, opslag en uitslag van producten wordt in een allesomvattend begrip in de logistiek ook wel warehousing genoemd. In het specifieke geval van webshops wordt de term e-warehousing gebruikt. Maar let wel, het begrip kan ook alleen opslag betekenen. Vandaar dat de laatste jaren veel vaker het woord fulfilment of e-fulfilment wordt gebruikt.
Er zijn veel diensten en processen nodig om goederen succesvol op te slaan en af te leveren bij de klant. Diensten en processen die tijd en ruimte in beslag nemen. En die tijd en ruimte hebben veel ondernemers in eerste instantie niet. Naast de opslag, verwerking en verzending moet u bij fulfilment vooral ook denken aan maatwerk als assemblage, etiketteren en (her)verpakken. Maar ook aan samengestelde pakketten, een aangepast verzendproces of multi-channel leveringen. In sommige situaties kunt u deze processen beter uitbesteden aan een fulfilment specialist. Make or Buy is zo’n specialist. Specialist in B2B, B2C en maatwerk. Wij slaan uw totale voorraad voor u op en zorgen voor de volledige afhandeling van de logistiek. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zich kunt richten op uw eigen talenten.
Lees ons e-book over de afweging waarom u uw fulfilment wel of waarom juist niet zou uitbesteden.

Veilige en verzekerde opslag

Vanaf het moment dat uw voorraad bij ons binnenkomt in ons magazijn in Den Bosch beschouwen we deze als van onszelf. Uw goederen worden veilig en verzekerd opgeslagen en ingevoerd in ons geavanceerde warehouse management systeem Ceyenne. U heeft dus altijd realtime inzicht in uw eigen voorraad en ordersituatie: informatievoorziening over de orderstatus, orderaanpassingen, manuele invoer en historie en natuurlijk ook een uitgebreide module voor uw voorraadbeheer.

Jarenlange ervaring en lage tarieven

Onze jarenlange ervaring in (e-)warehousing voor winkels en webwinkeliers stelt ons in staat u op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Maximale efficiëntie met behoudt van logistieke flexibiliteit staat hierbij centraal. We hebben altijd al onze middelen, onze energie en onze mensen ingezet op de logistiek, waardoor we de juiste contacten hebben en over maximale kennis beschikken. Deze focus vertaalt zich voor u in aantrekkelijke tarieven en lage maandkosten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van warehousing? Neemt u gerust contact met ons op.
 

Advertisement