Connect with us

MKB & Industrie

Laat uw bedrijfspand opvallen

Elke ondernemer wenst een opvallend bedrijfspand. Dit vraagt soms enige creativiteit, maar door een aantal eenvoudige stappen te nemen kan er flink wat worden bereikt. Het is de moeite waard om het te proberen, want het kan de groei van uw onderneming bevorderen. Hoe doet u dat precies? Waar let u op en hoe maakt u het daadwerkelijk pakkend?
Verlicht uw bedrijf
De buitenkant van uw bedrijfspand speelt een belangrijke rol of mensen daadwerkelijk naar binnen zullen stappen. Het moet sprekend zijn en klanten het gevoel geven dat ze met een professionele ondernemer te maken hebben. U kunt dit bewerkstelligen door gebruik te maken van lichtreclame. Uw bedrijf springt er dan als het ware uit! Bovendien bent u dan ook nog eens goed zichtbaar vanaf de weg.
Opvallende bordreclame inzetten
Een andere manier om uw bedrijf te laten opvallen, is door gebruik te maken van een reclamebord. Deze kunt u plaatsen bij de entree van uw bedrijf, maar het is nog mooier om deze te plaatsen op een plek in het dorp of de stad waar veel mensen langsrijden of samenkomen. Elke keer als mensen voorbij het bord lopen, worden ze eraan herinnerd dat u hier uw bedrijf heeft staan, waardoor het minder lastig is voor klanten om bij u binnen te stappen.
Maak gebruik van doorzichtige raamfolie
U kunt uw bedrijfspand ook laten opvallen door gebruik te maken van bijvoorbeeld One-Way-Vision Folie. Van binnen kan er dan gewoon naar buiten worden gekeken, maar tegelijkertijd heeft u wel uw ramen voorzien van pakkende reclame. Deze vorm van raamreclame is de ideale manier om nieuwe klanten aan te trekken voor uw bedrijf.
Hoe is uw doelgroep?
Houd bij uw keuze voor elke soort reclame rekening met uw klanten. Zij moeten namelijk wel het gevoel krijgen dat ze zich bij u thuis voelen. Daardoor zullen er eerder producten van u worden gekocht of diensten worden afgenomen. Leer ze daarom kennen en stem daar uw reclamecampagne op af.

Hulp bij bestemmingsplannen

MKB & Industrie

Advertisement