Connect with us

MKB & Industrie

Deuroplossingen voor uw bedrijfspand

De deur van het bedrijf wordt ook wel is het visitekaartje van het bedrijf genoemd. Alle bezoekers van het bedrijf gaan door een deur naar binnen. De deur wordt dus door iedereen gezien. Door leveranciers, klanten en andere belanghebbenden. Daarom is het belangrijk om een goede bedrijfsdeuren te hebben in het pand.
Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om twee grote draaiende deuren monteren, maar je kunt er ook voor kiezen om een elektrische garagedeur te nemen. De garagedeur kan in zijn geheel geopend worden zodat grote partijen naar binnen gereden kunnen worden en voor bezoekers zit er een aparte deur in de grote roldeur. Dit wordt ook wel een loopdeur genoemd.
De elektrische deur wordt aangedreven door een motor. Welk type motor geschikt is, is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en logistieke wensen. Standaard wordt de aandrijving van de motor geleverd met een 220 volt aansluiting. Ook zit er een aparte kettingkabel bij voor het geval dat de stroom uitvalt. Met de ketting kan de deur dan toch nog geopend worden. Als de deur elektronisch aangedreven is kun je er ook voor kiezen om een afstandsbediening op de deur te monteren. Je kunt dan vanuit kantoor of vanuit de auto de deur openen en sluiten.
De deur is standaard uitgerust met een isolerende laag. In de deur zit een isolerende laag van 4 centimeter verwerkt. De isolatie zit opgesloten tussen gecoat plaatstaal van 0.35 millimeter dik. Hierdoor is het pand toch goed geïsoleerd. Verder zijn de lamellen van de garagedeur standaard uitgevoerd in plankenmotief. Past dit echter niet bij de stijl van het bedrijf, dan kun je ervoor kiezen om een ander motief te nemen. Ook kan de bedrijfsdeur in verschillende kleuren geleverd worden. Hierdoor kun je de garagedeur geheel naar de stijl van het gebouw afstemmen.

Advertisement