Connect with us

MKB & Industrie

Brandschade

In alle gevallen is brandschade een nare gebeurtenis. Of het nu particulier of zakelijk gebeurt, het geeft altijd hoop narigheid.
Bij brand ontstaat bijna altijd roet- en rookschade. Deze schade is lastig te verwijderen. Belangrijk om te weten is dat deze schade ook invloed kan hebben op uw gezondheid. Ook enige tijd na de brand kan er binnenshuis nog een lange tijd een hinderlijke geur van rook hangen die voor klachten kan zorgen. Laat daarom brandschade professioneel schoonmaken door S.I.S. Schoonmaak BV.
S.I.S. Schoonmaak beschikt over een professionele calamiteitenservice. Het team is actief in heel Nederland en kunnen veelal binnen een uur op de locatie aanwezig zijn.

Calamiteiten diensten

De snelle reactie bij brandschade en rookschade is cruciaal. De dienten van S.I.S. Schoonmaak zijn hier goed op ingesteld. Het team heeft veel kennis en ervaring met zowel kleine als grotere projecten.
Belangrijk bij brandschade is dat u snel en zorgvuldig geholpen wordt. De mobiele calamiteiten wagens van S.I.S. Schoonmaak zijn veelal binnen een uur op de locatie aanwezig. De wagens beschikken over de benodigde apparatuur voor directe noodhulp.
Brandschade schoonmaken is een heel traject. S.I.S. Schoonmaak heeft deskundige en ervaren medewerkers binnen het team. Zij inventariseren de situatie en eventuele risico’s van instorting. De nadruk wordt in eerste instantie gelegd om verder verlies of schade te voorkomen. Hierna begint het beoordelen van de schade. Hierin worden keuzes gemaakt voor de schoonmaak, reconditionering en herstelwerkzaamheden.

Bijkomende schade

Bij brandschade ontstaat vaak ook waterschade. Dit kan niet alleen komen door het bluswater, maar ook door gesprongen leidingen. Waterschade wordt door het professionele team van S.I.S. Schoonmaak BV hersteld.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat er chemische stoffen bij de brand kunnen vrijkomen door de combinatie met het bluswater. Dit kan grote gevolgen hebben op uw huishoudelijke of bedrijfsmachines. Ook industriële schoonmaak is voor S.I.S. Schoonmaak geen probleem. Reageer dus alert als brandschade bij u voorkomt om verdere schade te voorkomen.
De calamiteitenservice van S.I.S. Schoonmaak ontzorgen u niet alleen maar, maar gaan nog een stap verder. Van begin tot eind kunt u vertrouwen op S.I.S. Schoonmaak, deskundige hulp en advies bij water- en brandschade.

Advertisement