Connect with us

Kunst & Cultuur

Lezing over de wondere wereld van menukaarten en tafeletiquette georganiseerd door museum BussemakerhuisLezing over de wondere wereld van menukaarten en tafeletiquette georganiseerd door museum Bussemakerhuis

Op zaterdagmiddag 23 november organiseert museum Bussemakerhuis een lezing over de wondere wereld van tafeletiquette en menukaarten. Deze middag neemt gastspreker Rudy Becker u mee op een ware ontdekkingsreis. Kortom traditionele nostalgie in een nieuw jasje.

 

Rudy verzorgt lezingen, workshops, presentaties en exposities, waarbij alles draait om historische menukaarten en tafeletiquette. Hij noemt zichzelf ‘hospitality entertainer’. Gastvrijheid staat bij hem hoog in het vaandel. Rudy zorgt ervoor dat u dit niet alleen zelf ervaart maar leert u ook hoe u zelf diners voor uw gasten tot een belevenis kunt maken. Hij neemt de tafeletiquette met u door en laat  tot in detail zien hoe u een feestelijke tafel kan opdekken.

En wat is eigenlijk het verschil tussen een menu- en spijskaart? Rudy kan u dit op een boeiende wijze vertellen. Ook weet hij alles over de oorsprong en evolutie van menukaarten en typische gerechten.

 

Zaterdag 23 november, aanvang lezing 14.00 uur, kosten € 10,00 p.p.

Opgave vóór 20 november via info@bussemakerhuis.nl of 074-2669636

Museum Bussemakerhuis, Ennekerdijk 11, Borne  www.bussemakerhuis.nl

expositie expositie

Quiltexpositie in Delden en Borne

Kunst & Cultuur

Expositie LEER-zaam in Museum Bussemakerhuis

Kunst & Cultuur

Museum Bussemakerhuis opent haar deuren voor het Hoedenkabinet

Kunst & Cultuur

Advertisement