Connect with us

Kunst & Cultuur

Proefschrift printen: Tijd om de puntjes op de i te zetten!

Is de tijd aangebroken uw boek af te ronden en de puntjes op de ‘i’ te zetten? Dan bent u waarschijnlijk op het punt voor het proefschrift printen! En dat is een bijzondere mijlpaal in het maken van uw boek. Uw boek krijgt namelijk een fysieke en tastbare vorm en geeft een beeld bij het eind resultaat. Het is belangrijk dat alles dan ook op orde is voor de publicatie!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een proefschrift printen? Dan bent u bij Optima Grafische Communicatie aan het juiste adres beland! Dit is namelijk waar hun specialisatie ligt en wat zij dan ook als geen ander kunnen uitvoeren.

Het proefschrift printen

Bij Optima Grafische Communicatie is veel mogelijk wat dit betreft. Zij kennen de ins- en outs van het proces en weten waar eventuele struikelpunten liggen. Zo kan er gemakkelijk wat over het hoofd gezien worden wat wel had moeten gebeuren. Hier hoeft u bij hen geen zorgen om te maken, zij kennen het complete proces. Zo helpen zij u met het binnenwerk, de cover, het drukken en printen en een eventuele ePublicatie of een App.

Binnenwerk en cover

Bij Optima Grafische Communicatie zien ze u graag zonder zorgen voor het proefschrift printen. Daarom helpen zij u van A tot Z in dit specialistische proces. Voor het binnenwerk zijn zij gespecialiseerd  in het maken van dissertaties en de vormgeving. Zo zorgen ze graag voor een goed verzorgde publicatie. Ditzelfde geldt voor de cover, hun ervaren vormgevers verwezenlijken uw ideeën tot een aansprekend ontwerp.

De e-Publicatie of App

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor het App+ pakket bij Optima Grafische Communicatie. Dit betekend dat naast de boeken ook een uitvoering als ePublicatie of App verschijnt. Dit komt met vele voordelen voor u als schrijver, zo is er mogelijkheid tot luxere digitale boeken en fraaie interactieve functies.

Contact

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn van het proefschrift printen? Bezoekt u dan de website van Optima Grafische Communicatie of geef gerust een belletje, zij staan u graag te woord!

Boeken die je gelezen moet hebben

Kunst & Cultuur

Hoe schrijf je een persoonlijke kaart

Actueel

Advertisement