Connect with us

Huis & Tuin

Stallenbouw voor hond en paard

In dit artikel lees je meer over stallenbouw. Denk hierbij aan een paardenstal bouwen, paardenboxen en hondenkennels. Een paard heeft evenals een hond een goede stal nodig. Select Stallenbouw is gespecialiseerd in stallenbouw voor hondenkennels en paardenboxen. Belangrijk is als je aan stallenbouw denkt dat je een bedrijf vindt die hierin gespecialiseerd is en op de nodige vlakken advies kan geven.
Je kan veel verschillende stallen plaatsen. Goede stallen dienen aan verschillende eisen te voldoen. Daarbij spelen er sommige aspecten als ventilatie, licht en lucht zeker een hoofdrol. Daarom staat het welzijn van de dieren hierbij voorop. Een goed onderhouden stal biedt zekerheid op een langere levensduur.
Wanneer een stal goed wordt onderhouden zijn de onderhoudskosten aanzienlijk lager. De stal ziet er niet alleen verzorgd uit, maar het resulteert ook in een optimaal stalklimaat. Ten slotte is het vee toch waar het om gaat. Stallen kunt u buiten, maar ook binnen plaatsen. Neem daarom geen risico’s als het gaat om uw paarden of honden. Kies een bedrijf uit die hierin ook de beste zijn. Kwaliteit is the key: duurzame bouw, perfecte afwerking en diervriendelijk ingericht. Zo kunt u uw stallen op maat voor laten maken.
Men heeft sinds 1997 ervaring opgebouwd bij Select Stallenbouw. Klantgerichtheid is het belangrijkste aspect naast de kwaliteit die ze leveren. Behalve persoonlijk advies kan men ook verschillende services aanbieden. Denk hierbij aan:

  • Een optimale prijs/kwaliteitsverhouding
  • Snelle en betrouwbare levertijden
  • Montage ter plaatse door eigen bouwteam
  • Binnen- en buitenstallen
  • Statische standaardberekeningen
  • Gratis bouwtekeningen bij aankoop (aanvraag vergunning)
  • Paardenstal ter plaatse bouwen door eigen bouwtekeningen

Select Stallenbouw zit gevestigd in Wijchen. Wilt u nou meer weten over de producten die ze aanbieden of de prijzen van de stallenbouw? Ga dan naar hun website en lees jezelf in: https://www.select-stallenbouw.nl/ of bel naar 027-6455655.

Advertisement