Connect with us

Huis & Tuin

Meubel reinigen

Uw meubel reinigen is een verstandige beslissing. Het is een onvermijdelijke taak, en iedere meubel moet er vroeg of laat aan geloven. Het is belangrijk dat u uw meubel op een professionele manier laat reinigen, en daarom is Schoonmaakservice R. de Jong een goede keuze.
We hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken en meubel reinigen is een van onze specialisaties. We hebben in de loop der jaren al vele meubels mogen reinigen voor zowel particulieren als instanties. Voorbeelden van deze instanties zijn onder andere scholen, kantoren en zorgcentra.
U kunt door ons een meubel laten reinigen, maar het is ook mogelijk om meerdere meubels te laten reinigen. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben veel deskundigheid in huis. Als u voor Schoonmaakservice R. de Jong kiest, kiest u voor kwaliteit.

Werkwijze

U kunt ons inhuren wanneer een of meerdere meubels vervuild of beschadigd zijn. De methode waar we gebruik van maken is de sproei-extractie methode. Deze methode kent veel voordelen, voornamelijk omdat het snel en eenvoudig is. Ook is deze methode milieuvriendelijk.
Na het sproeien brengen we een extra beschermende laag aan op uw meubel die er voor zorgt dat eventueel vuil in de toekomst gemakkelijker verwijderd kan worden. We denken toekomstgericht, en dat merkt u aan alles.

Schoonmaakservice R. de Jong

Bij Schoonmaakservice R. de Jong hebben we al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken, in alle soorten en maten. Bij ons staan een aantal kernwaarden centraal, waaronder professionaliteit en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn uitsluitend professionals die verstand van zaken hebben. We zijn te allen tijde enthousiast tijdens onze werkzaamheden en zetten ons altijd maximaal in.
Naast deze aandachtspunten staat ook duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel.
Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Advertisement