Connect with us

Huis & Tuin

Tochtstrips

Een tochtstrip is een simpele manier om tocht tegen te gaan en om te zorgen dat er bijvoorbeeld  geen warmte verloren gaat bij het stoken in huis. Tochtstrips zijn naast energiebesparend ook nog eens goed voor uw comfort en gezondheid. Op de tocht zitten is immers voor veel mensen voldoende om een stevige verkoudheid op te lopen. De werking van tochtstrips is simpel, een tochtstrip is een flexibele band-/lint welke aangebracht dient te worden in kieren en spleten bij bijvoorbeeld raam en deurkozijnen. Het is gebruikelijk om tochtstrips aan te brengen in ieder raam en deurkozijn in het huis om er zeker van te zijn dat u het optimale rendament haalt uit de geplaatste tochtstrips.

Tochtstrip kopen

Tochtstrips zijn er in vele varianten, zo zijn er zeer goedkope varianten die kwalitatief zeer matig zijn en welke met grote regelmaat vervangen dienen te worden. Natuurlijk is het verstandig om voor tochtstrips te gaan met een goede prijs-/kwaliteit verhouding. Zo gaan de tochtstrips vele malen langer mee en kunt u er van uitgaan dat u de eerst komende jaren uit de tocht zit! U zult ongetwijfeld een tochtwerende strip willen bevestigen die én goed de tocht weert én een lange levensduur heeft. Een online tochtstripleverancier met een prima prijs, kwaliteit verhouding en een breed aanbod is https://www.tocht-strips.nl

Welke Tochtstrip?

U zou verwachten dat een tochtstrip kopen een simpele keuze is maar er zit wel degelijk een groot verschil tussen de beschikbare tochtstrips. Zo zijn er tochtstrips van schuimrubber welke geen lange levensduur hebben, maar gaat u liever voor kwaliteit en geen kwantiteit dan gaat u waarschijnlijk voor het rubberen model tochtstrip welke een lange levensduur heeft (indien onderhouden) en zorgt voor een betere afdichting als de goedkope varianten tocht werende strips.
Heeft u vragen of hulp nodig bij de aanschaf -/  installatie van uw tochstrip? Tocht-strips.nl is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning.

Advertisement