Connect with us

Huis & Tuin

Problemen met de elektriciteit?

Heeft u een nieuwe keuken laten zetten maar moest er daar door een nieuwe groep in de meterkast komen? Dat kunt u zelf niet doen als u daar geen verstand van heeft. U heeft er waarschijnlijk ook het gereedschap niet voor. Dit zijn vaak moeilijke klussen en kunt u maar beter overlaten aan de professionals. Ook voor als u een nieuw huis heeft gekocht en de elektriciteit moet nog gedaan worden, kunt u gewoon contact met ze opnemen, zij weten wat ze doen en werken alles mooi af.

Aanleggen van elektrische apparaten in de keuken

In de keuken zijn er nog al wat elektrische apparaten, de oven, magnetron, afzuigkap en een koelkast. Deze apparaten kunnen voor storing zorgen als ze verkeerd aangelegd worden. En dit zijn nog niet eens alle apparaten. Als u een nieuwe keuken heeft gekocht of u heeft uw keuken gerenoveerd dan moeten die apparaten wel weer aangesloten worden. U wilt natuurlijk wel dat dit secuur gebeurd en dat alles netjes aangesloten en afgewerkt is. De draden worden mooi weggewerkt en zijn niet meer zichtbaar. Deze eisen zijn ook voor ons belangrijk want wij willen goed werk leveren en wij willen tevreden klanten hebben.

Uw elektricien

Bent u opzoek naar een vakkundige elektricien, dan bent u opzoek naar ons. Wij doen alles wat met elektriciteit te maken heeft in en om het huis. wij verrichten veel werkzaam heden zoals het aansluiten van verlichting, plaatsen van stopcontacten, installeren van keukenapparatuur, verhelpen van storing en het aanbrengen van schakelaars. Zoals u ziet doen wij veel werkzaamheden maar dit is nog niet eens alles, wij doen nog veel meer voor u. Ons bedrijf heeft een kluskeurmerk en wij hebben dus een standaard hoog te houden. Voor u doen wij dus ons uiterste best om goed werk te leveren.

smart home smart home

Een slimme woning? Dit zijn de mogelijkheden!

Wonen

Advertisement