Connect with us

Actueel

Creatieve chocolade ideeën voor bedrijven.

Waarmee verrast u uw medewerkers en/of relaties nog op een originele manier? Chocolove.nl komt met het ultieme alternatief.

Uw logo in chocolade?

Wilt u wat anders dan de geijkte relatiegeschenken dan heeft u bij Chocolove.nl de mogelijkheid uw huisstijl te presenteren met iets origineels; chocolade in uw eigen huiskleuren, uw logo in chocolade gegoten of op een handwerk bonbon, chocolade tablet of een van onze andere producten. Deze producten zijn ook in zeer beperkte oplage verkrijgbaar en lenen zich uitstekend voor presentaties, bij de koffie en tijdens de bedrijfsuitjes. Ze zijn eenvoudig te verpakken en laten zich makkelijk versturen. Als relatiegeschenk of kerst-attentie zijn ze een uniek kado.

Promoot uw bedrijf met de heerlijke chocolade van Chocolove.nl!

Hieronder een overzicht van een aantal van onze chocolade producten voor bedrijven. Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Heel veel is mogelijk met uw eigen opdruk. Wij staan open voor al uw ideeën en denken graag met u mee!

Wilt u meer weten over deze unieke en originele manier van promotie? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op!

Chocolove.nl producten zijn handgemaakt en het gebruik van Callebaut Fairtrade Biologische chocolade staat garant voor een ambachtelijk product van topkwaliteit.

Chocolove.nl, de lekkerste chocolade online!

Advertisement