Connect with us

Huis & Tuin

Bestratingsmateriaal

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van bestrating, oftewel bestratingsmateriaal, kan uit vele vormen bestaan. TONN kan u met trots vertellen dat wij een unieke vorm van bestratingsmateriaal gebruiken die op meerdere fronten een voorsprong heeft waar de concurrentie geeneens bij in de buurt kan komen.
Alleen ons bedrijf maakt gebruik van dit speciale systeem. TONN heeft de exclusieve rechten voor het gebruik van het TTE®-systeem in Nederland. Dit systeem bestaat uit een klimaatconcept. Wat houdt dit precies in: het systeem geeft de grond de kans om water goed op te kunnen nemen. Hierdoor krijgt de grond de mogelijkheid om te ademen, wat ten goede komt aan de natuur. Dit materiaal is veel duurzamer dan het bestratingsmateriaal wat de concurrenten gebruiken, milieuvriendelijker en 100% recyclebaar. Dit komt allemaal ten goede van de natuur.
Voor u komt het goed uit dat het TTE®-systeem relatief goedkope productiekosten heeft en dat daardoor de kosten ook lager uitvallen als bij andere systemen. Andere voordelen voor u zijn:
– het bestratingsmateriaal heeft minder onderhoud nodig
– het materiaal gaat langer mee
– het materiaal is geschikt voor elke ondergrond
– de bijzondere manier van verdeling van draagkracht. Het systeem kan worden ingezet op alle locaties. Dus ook op locaties waar in hoge mate zwaar verkeer rijdt

De mogelijkheden van het TTE®-systeem

Al de eerder genoemde voordelen maken de keuze voor TONN eenvoudig. Dan hebben we het nog geeneens gehad over de vele mogelijkheden waarvoor het TTE®-systeem kan worden gebruikt. Zo kunnen wij het bestratingsmateriaal leveren voor wegverbredingen, brandwegen, opritten, parkings, grachtbekledingen, wegmarkeringen, taludverstevigingen enzovoorts. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij leveren dit materiaal aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.
Wij geven u graag een persoonlijk advies op dit gebied, neem voor informatie contact met ons op of maak een afspraak!

Up Next:

Houten vloeren

Don't Miss:

Huis isoleren

Advertisement