Connect with us

Huis & Tuin

Balkonbeglazing

Wilt u het hele jaar kunnen genieten van de zon? Laat de balkonbeglazer u helpen met het beglazen van uw balkon!
L. Mesch kozijnen en balkonbeglazing heeft al ruim 25 jaar ervaring met het beglazen van een balkon. Wilt u heel het jaar door van uw balkon genieten en niet alleen in de zomer? Laat dan uw balkon beglazen! L. Mesch levert en monteert uw balkonglas zodat u het hele jaar kunt genieten van de heerlijke zon!

Werkwijze

De balkonbeglazer komt graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren, zodat er advies op maat kan worden gegeven. Daarna zal alles netjes worden voorbereid en wordt uw balkonbeglazing vakkundig geplaatst. Het balkonglas is op maat te krijgen en word volledig aan uw balkon aangepast.
Alles wordt geproduceerd in eigen fabriek waardoor u bij de balkonbeglazer verzekerd bent van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing.
De balkonbeglazing is een uitkomst voor mensen die niet alleen in de zomer gebruik willen maken van hun balkon, maar het hele jaar door. Met balkonglas kunt u nu zelfs in de winter van uw mooie uitzicht genieten.
Uw balkon wordt dichtgemaakt met balkonglas en een balkon windscherm. De glaspanelen zijn gemaakt 8 tot 12 mm gehard glas. De glaspanelen worden door middel van een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes opgehangen in een speciaal daarvoor systeem. Dit maakt het ook nog eens zeer eenvoudig om de glaspanelen te verschuiven. Het is zelfs mogelijk om een rond balkon te voorzien van balkonglas!

Voordelen

Naast het feit dat u nu het hele jaar kunt genieten van uw balkon, brengt balkonbeglazing nog meer voordelen met zich mee:

  • Extra leefruimte
  • Bescherming tegen wind, regen en kou
  • Isolerend en dus energiebesparend
  • Geluidswerend
  • Onderhoudsvrij
  • Meer veiligheid
  • In elke gewenste vorm te krijgen
  • Makkelijk te bedienen

Contact

Bent u geïnteresseerd in balkonbeglazing? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan via de website!
De balkonbeglazer is gevestigd in Tilburg, maar komen door heel Nederland. Bel naar 0416-533466 of stuur een e-mail naar info@debalkonbeglazer.nl

Advertisement