Connect with us

Hobby

Gepersonaliseerde stickers

Wat zijn gepersonaliseerde stickers? Dat zijn stickers die op maat voor jou gemaakt zijn. Bij Sticker.nl verkopen ze geen kant-en-klare stickers. Elke sticker die ze drukken is op maat gemaakt. Dat heeft als voordeel dat je zelf kunt beslissen hoe je sticker er uit komt te zien.

De vorm en maat bepalen

Bij Sticker.nl kun je niet alleen zelf de vorm bepalen, maar in de meeste gevallen ook de maat. Deze kun je in millimeters aangeven. Wel geldt soms een minimale maat. Zo moet een ronde sticker minimaal drie millimeter in doorsnee zijn. Deze maat geldt voor stickers zonder tekst. Er geldt geen maximale maat. Wel is het zo dat als je een sticker bestelt die langer dan 1300 millimeter is, deze in delen geleverd wordt.

Het materiaal van je sticker

Als je een sticker laat maken, kun je kiezen uit papier (indoor) en vinyl (outdoor). Papier is in een aantal kleuren verkrijgbaar, vinyl in de meeste gevallen alleen in wit en transparant. Als je voor vinyl kiest, heb je wel weer meer keuzes in soorten afwerking en speciale vinylsoorten. Zo heeft Sticker.nl bijvoorbeeld ook ultra destructable vinyl. Dit vinyl brokkelt af als je het probeert te verwijderen. Deze vinylsoort wordt gebruikt bij keuringsstickers. Een keuringssticker laat zien dat een bepaald apparaat op tijd gekeurd is en wanneer deze weer gekeurd moet worden. Dan wil je niet dat daarmee gesjoemeld wordt. Dit kun je voorkomen door destructable vinyl te gebruiken.

Je eigen sticker maken

Als je stickers wilt laten drukken, heb je natuurlijk ook een afbeelding nodig die je op je sticker wilt. Bij Sticker.nl kun je dat op verschillende manieren aanleveren.

  • Je kunt een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Deze kun je na je bestelling uploaden via de website.
  • Je kunt een drukbestand laten maken door een medewerker van Sticker.nl. Dit kost 25 euro exclusief btw. Als je dit wilt laten doen, kun je een e-mail sturen naar info@sticker.nl. Dit ontwerp kun je in de toekomst weer gebruiken als je nog een keer stickers wilt laten drukken.
  • Je kunt zelf een drukbestand maken. Dit kan met de ontwerpmodule op de website. De ontwerpmodule is gratis te gebruiken als je stickers bij Sticker.nl laat drukken.

Je sticker personaliseren

Zoals je ziet, kun je bij Sticker.nl voor een groot deel zelf bepalen hoe je stickers er uit komen te zien. Door die keuzemogelijkheden kun je je sticker zelf personaliseren.

Goede magneetstickers voor intensief gebruik

Actueel

Advertisement