Connect with us

Hobby

Beleef het jaar met een jaarkalender

Je hebt veel leuke foto’s die eigenlijk allemaal een speciaal plekje verdienen. Verzamel jou eigen mooie foto’s en bundel ze in jou zelfgemaakte jaarkalender. Maar hoe stel je nou zelf een leuke jaarkalender samen?

Samenstelling jaarkalender

Verzamel het hele jaar in een jaarkalender en vul je eigen jaarkalender op met foto’s van het afgelopen jaar. Bekijk jou mooie gemaakte foto’s van het jaar 2013 en plaats bij iedere maand in jouw jaarkalender een passende foto of foto’s. Zo kun je het jaar 2013 in beeld brengen met jouw eigen foto’s. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de maand februari foto’s te plaatsen van de wintersport vakantie uit 2013, in de maand augustus kun je foto’s plaatsen van de zomervakantie en in de maand december foto’s van de nieuwjaar wisseling of van de kerstdagen samen met je familie. Door deze bundeling van mooie foto’s haal je elke maand leuke, waardevolle herinneringen op via jouw persoonlijke jaarkalender. Je kunt je jaarkalender bij vele bedrijven laten printen zoals bij kalender.nl.

Een geschenk voor een vriend(in) of familielid

Het is niet alleen leuk om je eigen jaarkalender samen te stellen maar ook iemand dit als cadeau te schenken. Indien je geen leuke foto’s hebt van de desbetreffende persoon kun de jaarkalender op een andere manier in beeld brengen. Zo kun je er voor kiezen om de jaarkalender door middel van andere mooie foto’s in te delen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om iedere maand te benadrukken met een natuurfoto’s of van sportevenementen die plaats hebben gevonden het afgelopen jaar. Op deze wijze creëer je een heel leuk geschenk om aan een vriend(in) of aan een familielid te geven.

Wees nou eerlijk tegen jezelf

Wat is nu leuker dan een eigen samengestelde jaarkalender. Dit is toch veel leuker dan een standaard jaarkalender die je kunt kopen in diverse winkels zoals primaira. Voeg je eigen mooie foto’s bij elkaar en laat deze dan printen bij bijvoorbeeld kalender.nl.
De belangrijkste tip die ik kan geven is dat als je een creatief persoon bent en je houdt niet van de standaard te kopen jaarkalenders, om dan je eigen samengestelde jaarkalender te maken. Zo wordt je elke maand herinnerd aan de leuke belevenissen die je hebt meegemaakt afgelopen jaar. Tevens is het een leuk geschenk voor een vriend(in) of een familielid.

Advertisement