Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Schoonheidsspecialiste Breda en Dordrecht

Laat u verwennen bij de schoonheidsspecialiste. Als u nabij Zevenbergen, Dordrecht en Breda woont dan bent u in de buurt van Trends and Lifestyle. Wij zitten in Zevenbergen. Wij zijn specialist in anti-aging. Onze !QMS productlijn geeft iedereen wat ze altijd al wilden: een mooi en jong gezicht. De effectieve gezicht- en lichaamsbehandeling van onze schoonheidssalon brengt uw droomfiguur een stukje dichterbij.

Of u nu een man of een vrouw bent dat maakt niet uit

Wij werken met de nieuwste technologieën om optimaal resultaat te behalen bij de lichaamsbehandelingen en uw extra te laten genieten. Waarom u ook komt maakt niet uit, de specialisten van Trends and Lifestyle weten overal een product voor en we gaan samen met u aan de slag tot u blij bent. Wij hebben voor iedere vraag een juiste behandeling. Of u nu komt voor rosacea of wanneer u problemen heeft met andere huidziekten, bij ons bent u aan het juiste adres.  Bij onze huidbehandelingen dienen wij 98% zuivere zuurstof met actieve ingrediënten toe in de huid om deze te verbeteren. !QMS hyaluronzuur en collageen wordt in combinatie met de zuurstof dieper in de huidt gebracht. De doorbloeding wordt hierdoor verbeterd alsmede de celfuncties. Tevens wordt door de zuurstofbehandeling de huidelasticiteit en de huidvochtigheid verbeterd. Kortom, u huid wordt voller en stralend!Tevens kunnen we direct mee helpen aan een vollere haardos op het hoofd. Dit kan onder andere door mesotherapie. Wij werken met natuurlijke manier zonder gebruik te maken van chirurgie.

Onze schoonheidssalon staat voor u klaar

Wilt u haaruitval tegen gaan of wilt u strakkere oogleden zonder operatie of vetrolletjes minder maken met mesotherapie? Onze schoonheidsspecialiste weet raad! Merkt u dat uw huid stevigheid verliest, droger, grauwer en minder glad wordt? Wij helpen graag uw huid in topconditie te brengen en te houden! Start daarom nu met onze zeer effectieve huidverjongingskuur! Neem daarom vandaag nog contact op via 0168-850529, 06-42080052 of info@trendsandlifestyle.nl en volg ook onze beautyblog op www.trendsandlifestyle.nl.

Advertisement