Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Scheren met een philips scheerapparaat

Philips scheerkoppenNiets voelt zo goed als man zijnde dan een vlak geschoren gezicht die ook helemaal vlak voelt. Scheren met een scheerapparaat van Philips is daarom een feest als een man zich hiermee kan scheren. Dankzij de kwaliteit en de hoge prestaties van een scheermachine, wordt scheren net een feest. Er zijn verschillende goede merken op de markt die door de mannen erg geliefd zijn.
 

Senso Touch van Philips

 
Dit type scheermachine is één van de meest geavanceerde machines die een man kan gebruiken om het gezicht heel glad te scheren. Dankzij de flexibele hoofden die in drie richtingen kunnen bewegen wordt scheren een kinderspel. De flexibele hoofden zorgen ervoor dat een man zich perfect droog kan scheren in een paar minuten. Met dit machine kan een man echter nog veel meer kanten op: sommige mannen houden ervan om zich nat te scheren met water en schuim. Dankzij de Philips scheerkoppen zijn deze waterbestendig en is het perfect mogelijk om met een Senso Touch je nat te scheren.
 

Aqua Touch van Philips

 
Mannen kunnen dit scheerapparaat gebruiken om zich ’s morgens zowel droog en nat te scheren. Bij dit type maakt het niet uit of je nu een geld gebruikt of schuim want de Philips scheerkoppen kunnen beiden aan cette page. Dit machine zorgt voor een extra comfort en een gladde huid zoals je die nog nooit hebt gevoeld. Op het machine zitten draaibare en beweegbare hoofden zodat scheren een makkie wordt, ook aan de onderkant van het gezicht. Omdat het machine zo flexibel is, kan je gemakkelijk en vlug draaien en het machine zorgt ervoor dat alle haartjes snel en gemakkelijk verdwenen zijn, zowel droog als nat!
 

Power Touch van Philips

 
Dit machine heeft alles in huis zodat de man ’s morgens geen half uur meer in de badkamer moet staan om zichzelf te scheren want scheren kan nu ook binnen de 10 minuten gebeuren! Dankzij de krachtige werking, daarom ook de naam Power Touch heeft u ’s morgens al direct resultaat en u hoeft u niet meer in te smeren met een gel of schuim want het machine werkt alleen voor droogscheren. De Philips scheerkoppen kunnen 2 keer langer meegaan dan andere machines en de scheerhoofden bevatten Triple Track, dus 3 kleine scheermesjes wat voor een glad resultaat zal zorgen tijdens het scheren.

Advertisement