Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Lekkere makkelijke recepten

Lekkeremaaltijd recepten vind je op Lekkeremaaltijd.nl. Hier laat ik je zien dat lekker koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ik ben gek op het experimenteren met allerlei ingrediënten uit verschillende delen van de wereld. Eten gaat verder dan de Nederlandse pot met zo nu en dan macaroni of een pasta. Tijdens één van mijn vele reizen door Azië ben ik de meest lekkere gerechten tegen gekomen. Iets waar je voordat je op vakantie gaat al bij weg kunt dromen. Op Lekkeremaaltijd.nl deel ik al mijn favoriete gerechten met je.
Enkele jaren geleden begon het toen ik graag wat ‘meer’ wilde doen dan alleen smaakvol koken voor familie en vrienden. Telkens viel het mij op dat wanneer er vrienden of familie langs kwamen om te eten dat ze het konden waarderen en echt lekker vonden. ‘Schrijf je het recept wel even op? Dat wil ik zelf thuis ook eens maken’. De basis voor een website met lekkere maaltijden begon precies op deze manier.
De website wordt iedere dag aangevuld met nieuwe lekkere recepten en leuke blog berichten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mini calzone pizza? Ik beschrijf verder ook hotspots die ik onlangs heb bezocht, product reviews en natuurlijk nieuwe recepten en kooktips. Ook geef ik je graag inspiratie voor bijvoorbeeld het kerstdiner of paas brunch.
Het leuke is dat je bij pizza maken ‘helemaal los’ kunt gaan. Je doet erop wat jij lekker vindt, en iets dat je minder lekker vindt laat je lekker liggen. Op die manier heb je een gerecht die je lekker vindt. Laat in de comments achter welke pizza jullie het lekkerste vinden, de gewone ‘platte’ pizza, of de calzone pizza?

Advertisement