Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Gelnagels of acrylnagels?

Heb je binnenkort een leuk feestje of een bruiloft? Laat dan nu je nagels opmaken door middel van kunstnagels. Je kunt hierbij kiezen uit gelnagels en acrylnagels. De meningen zijn verschilt over welke kunstnagels nou eigenlijk beter zijn.
Gelnagels
Gelnagels worden gemaakt door middel van speciale nagelgel. Dit moet goed worden uitgehard en daarom wordt dit gedaan met een speciale uv-lamp. Deze heeft niet iedereen en daarom is het verstandig om voor gelnagels naar een nagelstudio te gaan. Echter zijn deze uv-lampen wel verkrijgbaar op het internet en in sommige winkels. Mocht jij dus zelf graag iets met nagels willen gaan doen dan kun je zo’n uv-lamp aanschaffen en zelf gelnagels aanbrengen bij jezelf maar ook bij andere.
Voordelen aan gelnagels zijn dat ze niet snel breken. Ze zijn namelijk enorm zacht en buigzaam. Daarnaast hebben ze een mooie glanzende uitstraling. Uiteraard heeft ook alles wel een nadeel. Zo is het nadeel aan gelnagels dat ze er soms onnatuurlijk uit zien.
Acrylnagels
Acrylnagels worden gemaakt door middel van het samenvoegen van twee stoffen. Het gaat om een vloeibare stof en een poeder. Wanneer je deze twee samenvoegt ontstaat er een soort bolletje. Dit bolletje wordt op de nagel gedaan en gevormd tot nagels.
Het voordeel aan acrylnagels is dat ze hard zijn en er enorm natuurlijk uit zien. Echter hebben ook acrylnagels zo zijn nadelen. Zo kunnen acrylnagels enorm snel breken. Als je ook maar zachtjes tegen iets aanstoot heb je al een grote kans dat de nagels breken. Daarnaast hebben de nagels geen mooie lak. Als je dit wilt moet je dit dus zelf doen.
Op basis van deze gegevens kun je een keus maken wat je zelf het handigst of het leukste vindt. Iedereen zijn voorkeur gaat weer naar iets anders uit. Tevens kun je, je laten informeren over de nagels in een nagelstudio.

Advertisement