Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Duidelijkheid over knieklachten met een MRI knie

Sommige mensen lopen al lange tijd rond met klachten van de knie. Het is sommige gevallen dan ook zeer aan te bevelen een MRI knie te laten doen. Wanneer je acute of chronische knieklachten kan dit een probleem gaan vormen, bij Prescan kan er snel een diagnose worden gesteld van deze klachten. Vaak kan je al binnen twee dagen terecht voor een MRI scan van de knie. De radioloog zal direct na het onderzoek de beelden beoordelen en daarom heb je snel duidelijkheid over de klachten. Wanneer je naar Prescan gaat zijn er geen lange wachtlijsten voor een MRI knie en weet je direct waar je aan toe bent.
Kwaliteit van Prescan voor een MRI scan van de knie
Enkele voordelen van het ondergaan van een MRI onderzoek van de knie bij Prescan zijn:

  • Je hebt snel duidelijkheid over de klachten van de knie. Normaal gesproken kan het zo zijn dat je in het reguliere circuit weken verder bent voordat je duidelijkheid hebt over de klachten van de knie. Bij Prescan weet je dit meestal al binnen twee dagen.
  • Je krijgt de uitslag van de beelden die gemaakt worden tijdens het een MRI knie onderzoek mee naar huis. Je kunt de beelden altijd op een later tijdstip nog eens raadplegen.
  • Het MRI knie onderzoek wordt uitgevoerd door medische specialisten.
  • Mocht er iets gevonden worden tijdens een onderzoek van Prescan dan is er uitgebreide nazorg aanwezig.

Klinieken waar je terecht kan voor een MRI scan van de Knie
In Nederland heeft Prescan 3 klinieken waar je de mogelijkheid hebt voor het ondergaan van een MRI scan onderzoek van de knie. Daarnaast heeft Prescan nog een aantal klinieken in Duitsland. In deze klinieken is het ook mogelijk om een gericht onderzoek van de knie te ondergaan. Er is altijd begeleiding aanwezig die je zal begeleiden tijdens de onderzoeken.

Advertisement