Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie is een pijnloze alternatieve geneeswijze, waarbij men ervan uitgaat dat elk orgaan in uw lichaam een bepaalde trilling geeft. Wanneer u zich wat zwakker voelt of ziek bent, zou het kunnen dat een bepaalde trilling in uw lichaam dus verstoord is.

Hoe werkt bioresonantie?

De therapie maakt gebruik van een apparaat welke het hele lichaam bestrijkt en alle organen checkt. Het apparaat registreert en scheidt verschillende trillingen en stimuleert de werking van het lichaam. De trilnaald, ook wel de biotensor, is gekoppeld aan het apparaat. Zo kan een verstoring in het lichaam worden verholpen met bijvoorbeeld specifieke trillingen die tegengesteld zijn aan de verstorende trillingen.
Doorgaans werkt de apparatuur van bioresonantie apparatuur met elektroden die men zelf vasthoudt of deze worden op specifieke punten op het lichaam geplaatst. De huidweerstand wordt gemeten, maar soms ook diverse trillingen.
De bioresonantie therapie beïnvloedt met lichaamseigen trillingen het lichamelijke proces bij zowel kinderen als volwassenen.

Waarom bioresonantie therapie?

De trilnaad meet buiten het lichaam de trillingen van verschillende cellen, weefsels en organen. Zoals al eerder werd vernoemd, heeft iedere lichaamscel een eigen trilling. Hierdoor kan de trilnaald de verstoringen in het lichaam opsporen. De beweging van de trilnaald laat zien welk orgaan of welk deel van het lichaam de zogenoemde verstorende trillingen afgeeft.
Het doel van bioresonantie therapie is om slechte invloeden en oorzaken op te sporen, deze uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te stimuleren.
Elke aandoening gaat gepaard met onregelmatige trillingen en kan dus via de trilnaald worden opgespoord. Wanneer de oorzaak in beeld is, verloopt het genezingsproces ook een stuk eenvoudiger.
Gezondheidscentrum De Horizon is onder andere gespecialiseerd in bioresonantietherapie. “Lichaam en geest bezitten een sterk zelfgenezend vermogen” is het uitgangspunt van De Horizon, zo ook door middel van bioresonantie therapie.

Advertisement