Connect with us

Gezondheid & Welzijn

3 Fouten bij het vrouwen versieren: wat dien je te vermijden?

flirten

Vrouwen versieren? Veel mannen vinden het doodeng en wagen zich er niet eens aan. Anderen weer wel, maar maken dan vaak dezelfde fouten. De volgende 3 zaken dien je koste wat kost te vermijden als je op een onbekende vrouw afstapt!
Mannen doen vaak erg hun best om een vrouw te versieren, maar ze maken daarbij ook wel eens een foutje. Hieronder drie fouten die je het beste kunt vermijden wanneer je een vrouw wilt versieren.

Afwijzingen persoonlijk nemen

Als je wordt afgewezen of als een vrouw niet met je wilt praten, dan is dat niet anders. Vat het niet persoonlijk op! Je kunt gewoon met een andere vrouw gaan praten. Want als een andere vrouw wel even met je wil praten kan het maar zo zijn dat de vrouw die je in eerste instantie af wees toch even bij je komt kijken.
Misschien heeft ze wel een fout gemaakt om je te laten lopen! Vat een afwijzing niet persoonlijk op, want het is waarschijnlijk een momentopname.
Zit je op een datingsite en wil het niet vlotten? Zeker op datingsites zul je veel afwijzing krijgen. Vrouwen zijn er in de minderheid en reageren vaak niet eens op je berichtje. Zie dit niet als afwijzing; ze kunnen het zich veroorloven kritisch te zijn. Voor een goed dating-profiel, bekijk eens dit artikel over internet dating tips.

Te gretig zijn

Mannen willen graag te veel en te snel in één keer. Er zijn meer vrouwen dan mannen en vrouwen zijn vrij kieskeurig. Dat mag natuurlijk allemaal, maar mannen slaan soms nog wel eens door. Klamp je niet direct vast aan een vrouw die interesse toont, maar verken en experimenteer. Je wilt immers gelukkig worden en gelukkig blijven. Neem daarvoor je tijd!
Als je te gretig bent zul je merken dat je de vrouw alleen maar sneller wegjaagt. En dat is ook weer niet de bedoeling. Vrouwen houden niet van mannen die hopeloos op zoek zijn naar een vrouw. Ze willen een zelfverzekerde man die het heft in eigen handen neemt wanneer de situatie daar om vraagt.

Serieus versieren

Mannen doen vaak alsof versieren een beroep is en nemen het vaak iets te serieus. Versieren en flirten is juist leuk en spannend. Hou het dan ook zo! Als je versieren als een professie ziet dan ga je snel fouten maken en falen. Hou het luchtig, dan loopt alles vanzelf los en maak je de leukste dingen mee.
Bovendien vinden vrouwen dat ook prettiger, want des te luchtiger de sfeer – des te gezelliger je het hebt met elkaar! Humor is een goede manier om te flirten en gesprekken aan te knopen. En als een vrouw je afwijst, dan is het maar zo – plenty of other fish in the sea.

Vrouwen Versieren: wat moet je dan wel doen?

Flirten is belangrijk, maar zorg dat je het goed doet. Op 24dating.nl staan diverse tips voor flirten in het openbaar.
Hebben de lezers nog tips over vrouwen versieren? Heb je bijvoorbeeld ene openingszin die altijd werkt? Laat het weten.

Advertisement