Connect with us

Financieel

Minilening aanvragen

Zit u tijdelijk even krap bij kas en wilt u wat meer financiële ruimte ? Dan is een minilening aanvragen mogelijk de oplossing voor u. Doordat u met een minilening een relatief klein geldbedrag leent, zijn de voorwaarden om via deze leenvorm geld te lenen bijzonder gunstig te noemen. Bij een minilening of ook wel minikrediet genoemd kunt u al een bedrag van 50 euro lenen maar ook 1000 euro lenen behoort tot de mogelijkheden. Het kan immers iedereen overkomen, de wasmachine gaat stuk, de reparatie van de auto valt een stuk duurder uit dan is het fijn om te weten dat u ook een klein bedrag snel kunt lenen.

Minilening zonder loonstrook

Zoals we al schreven zijn de voorwaarden van een minilening erg gunstig één van die voorwaarden is bijvoorbeeld dat u ook geld kunt lenen als u tijdelijk geen werk heeft, dit wordt ook wel lenen zonder loonstrook genoemd. U kunt zelf het beste nagaan of het ook verstandig is geld te lenen zonder vast inkomen aangezien u het geleende geld ook weer vrij snel weer moet terug betalen aan de kredietverstrekker, de looptijden van de minilening lopen uiteen van 15 dagen tot enkele maanden. Let u er dus goed op dat het geld snel weer moet worden terug gestort.

Minilening zonder BKR

Ook kunt u door middel van een minilening geld lenen zonder BKR, dit houdt in dat ook met een negatieve BKR codering u in aanmerking kunt komen om een bepaald geldbedrag te lenen. Veel minilening aanbieders doen namelijk geen BKR check dit is ook één van de redenen dat u heel snel het geld op uw rekening gestort kunt krijgen, in sommige gevallen zelfs al met 10 minuten na de aanvraag.
Het aanvragen van een minilening kunt u online doen, dus geen papierwerk of lange telefoongesprekken. Binnen enkele minuten weet u of u in aanmerking komt om geld te lenen door middel van de minilening. Let er wel op dat geld lenen altijd geld kost en dat het in de meeste gevallen gunstiger is om vooraf te sparen of geld te lenen bij familie of vrienden als dit mogelijk is.

Advertisement