Connect with us

Financieel

Huis kopen in Oostenrijk – Kühtai:

2020 Appartementen in Kühtai: Nu beschikbaar voor investeerders.

Venture Plus AG en Kristall Spaces maken met trots de nieuwbouw van prachtige vakantiewoningen voor verkoop in Kühtai, Oostenrijks hoogste ski resort, bekend. Dit is een unieke kans om te investeren in skiwoningen op een van de meest gewilde locaties in Oostenrijk .

Oostenrijks hoogstgelegen resort

Op 2020 meter boven zeeniveau ligt Kühtai genesteld tussen de schitterende bergen en gletsjers boven het Ötztal – en toch is het maar 35 minuten verwijderd van het vliegveld van Innsbruck. Aangezien er bijna het hele jaar sneeuw ligt op de hogere pistes heeft men stevig geïnvesteerd in het toerisme, waaronder een geplande installatie van een 100Mb WiFi-netwerk. De ADAC heeft het dorp uitgeroepen tot de beste waar-voor-uw-geld skibestemming in Europa en men heeft ook de SkipassIndex 2013/2014 gewonnen.

2020 Appartementen

De nieuwe 2020 appartementen (genoemd naar hoogte van Kühtai) worden ontworpen door een van Oostenrijkse belangrijkste architecten, start van de bouw staat gepland voor april. Ontwikkeld voor de luxe markt zullen het centraal in Kühtai gelegen ski-in, ski-out panden worden. De prijsrange zal liggen tussen €286.000 voor een 2-slaapkamer begane grond appartement en €641.500 voor een ruim, luxueus 3-kamer penthouse appartement.

Alle appartementen zullen luxueus worden uitgerust, met traditioneel meubilair en Zwitserse parketvloeren met vloerverwarming. De keuken- en badkamermaterialen zijn van gerenommeerde producenten als Hans Grohe, Miele en Siematic. De appartementen zullen volledig up-to-date zijn met smart tv’s en WiFi netwerk. U zult genieten van een schitterend uitzicht van Kühtai’s prachtige omgeving door de van vloer tot plafond lopende driedubbel glazen ramen.

Een unieke investeringsmogelijkheid.

Het gebeurt niet vaak dat u zo’n kans krijgt in 1 van Oostenrijks top resorts. De overheid houdt uiterst strikte controle op de vakantiehuizen en Venture Plus AG en Kristall Spaces hebben een behoorlijke stunt uitgehaald door toestemming te verkrijgen voor de bouw op zo’n toplocatie.

Het wintersportseizoen van Kühtai duurt het grootste deel van het jaar. Het zomerseizoen biedt de bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de adembenemende schoonheid van het Alpenlandschap, er is dus het hele jaar vraag naar vakantieappartementen. Kristall Spaces zal voor u niet alleen de appartementen beheren, maar ook zorg dragen voor de verhuur in samenwerking met de beste touroperators.

Samen met mogelijkheid van belastingteruggave op onroerend  is beleggen in appartementen een goede investering door hun verhuuropbrengsten, en mede ook omdat het zo goed als zeker in waarde blijft stijgen.

U kunt een appartement reserveren door het storten van een aanbetaling, maar verscheidene zijn reeds vergeven en de rest zal snel volgen. Dus wees er snel bij want een huis kopen in Oostenrijk is erg populair onder beleggers.  Lees de details voor een fantastische investeringsmogelijkheid.

Advertisement