Connect with us

Financieel

Bespaar snel honderden euro's op uw zakelijke energie

Wilt u met uw bedrijf weer in de zwarte cijfers komen? Een eenvoudige manier om te besparen op uw kosten is door zakelijke energie te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Vooral in bedrijven waar veel energie verbruikt wordt kan het meer dan honderden euro’s per jaar schelen.
Het vergelijken van zakelijke energiecontracten is gemakkelijk te doen, is gratis en is vergeleken op basis van uw persoonlijke situatie. Als u niet precies weet wat momenteel uw energieverbruik is hebben wij ook een aantal schattingen voor verschillende bedrijven. Dit kunt u bijvoorbeeld doen in de zakelijke energievergelijker van www.energie-zakelijk.com.

Kan ik zakelijke energie aanvragen?

Een voorwaarde voor zakelijke energie is dat u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als zzp’er is het niet verplicht om een zakelijk energiecontract af te sluiten. Dit is wel het geval als het betreffende pand een zakelijke bestemming heeft. Werkt u vanuit huis? Dan kan het voordeliger zijn om een particulier energiecontract af te sluiten.

Groene zakelijke energie

Eén van de makkelijkste manieren om als bedrijf te verduurzamen is kiezen voor groene energie. Het is dan ook de trend dat steeds meer bedrijven hiervoor kiezen. Voorbeelden van groene energie zijn zonne-energie en windenergie, energie die zowel goed is voor de toekomst als voor het milieu nu. In de energievergelijker kunt u aangeven dat u alleen groene energie wilt vergelijken.

Kleinzakelijk vs. grootzakelijk

Een kleinzakelijk energiecontract werkt hetzelfde als een particulier energiecontract maar heeft wel een andere regelgeving. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in automatische verlenging, opzegvergoedingen en verschil in bedenktijd bij het aansluiten van het contract.
Als u grootzakelijk verbruiker bent is het niet mogelijk om direct online over te stappen. Na het invullen van uw verbruik krijgt u gratis een persoonlijke offerte van ons waar alle energieleveranciers u een aanbieding doen.

Energie-zakelijk.com

Energie-zakelijk.com is een onafhankelijke en gratis online zakelijke energievergelijker, net zoals bijvoorbeeld www.energie-vergelijken.com/zakelijke-energie. In de loop der tijd zijn er al duizenden bedrijven overgestapt naar een goedkopere energieleverancier en hebben zo gezamenlijk al tienduizenden euro’s bespaard!

Advertisement