Connect with us

Elektronica

Top noise cancelling koptelefoons voor actieve reizigers.

Dit zijn enkele van de beste noise cancelling koptelefoons voor forenzen, mensen die vaak vliegen en audiofielen?

Sennheiser MM550-X Travel geluiddempende koptelefoon

De bekende Duitse koptelefoonproducent Sennheiser vormt inmiddels een serieuze bedreiging van Bose’s monopolie in de markt van geluiddempende koptelefoons. Sennheiser MM 550-X Travel koptelefoon zit propvol features die hem een waardige mededinger naar de titel van beste geluiddempende koptelefoon in 2013 maken.
De lange lijst met technologische vernieuwingen bevat onder meer

  • opt-X codec technologie waarmee je op zo goed als CD-kwaliteit af kunt spelen via Bluetooth,
  • NoiseGard 2.0 actieve geluiddempende technologie
  • en het veelgeprezen TalkThrough feature, waarmee je als gebruiker de externe microfoon met een druk op een knopje uit kunt schakelen zodat je kunt horen wat cabinepersoneel of medepassagiers zeggen.

De Sennheiser MM550-X Travel koptelefoon biedt natuurlijk ook de uitzonderlijk goede geluidskwaliteit die je zou verwachten van het gerespecteerde Duitse merk. De SRS WOW HD audioproductie  brengt een breder, grootser geluid, met meer helderheid en een betere bas, waardoor deze koptelefoon hoort tot de beste geluiddempende koptelefoons waar je uit kunt kiezen.
 

Logitech UE6000 geluiddempende koptelefoon

Voor degenen met een iets kleiner budget is de Logitech UE6000 noise cancelling koptelefoon een interessante optie. Deze heeft dankzij de speciaal gemaakte 40 mm laser tuned drivers een zeer gedetailleerd soundstage. Voor de prijs is het geluid opvallend gedetailleerd en rijk waardoor je verzekerd bent van een fijne luisterbelevenis tijdens lange vluchten.
Het grootste nadeel is dat, hoewel alle gebruikers plezier kunnen hebben van het gelikte uiterlijk van de koptelefoon, alleen degenen met een iPhone profijt kunnen hebben van de controls in de audiokabel. Dat betekent dat als je een Android telefoon hebt, je het volume en de nummers niet kunt bedienen via de control aan het snoer. Androidgebruikers willen daarom wellicht nog even verder kijken voor een noise cancelling koptelefoons die hun behoeften vervullen.
 
Meer op https://www.bluetoothkoptelefoon.com

Advertisement