Connect with us

Elektronica

Sony MDR-XB600

De Sony MDR-XB600 is een trendy On-ear exemplaartje, vooral de bruine variant met de goud-brons achtige ringen aan de buitenkant van de oorschelpen ziet er erg luxe uit.
Het meest merkwaardige aan de MDR-XB600 is de perfecte bas die deze  koptelefoon  oplevert, deze magnifieke prestatie heeft hij te danken aan zijn 40 mm neodymium-driver.
 
Ervaar een volle bas bij elke muziekstijl met de Sony MDR-XB600. Pure lage tonen met Advanced Vibe Structure-technologie. Geniet van stijl en comfort onderweg dankzij de opvouwbare vormgeving.
Breng elk nummer naar een hoger niveau
Je oude en nieuwe favorieten komen helemaal tot leven met de rijke bas van deze opvouwbare hoofdtelefoon waarin stijl en comfort samenkomen. Van welke muziek je ook houdt, laat het groots klinken.
Lage tonen over de hele breedte
Dankzij Advanced Vibe Structure-technologie krijg je perfect uitgebalanceerde lage tonen ongeacht het volume. Flexibele diafragma’s voor en achter in de oorschelpen werken samen en produceren een vloeiende bas met hoge respons, die zowel nieuwe muziekstijlen als klassiekers extra kracht geeft.
Schakel over op vette bas
Je hoort het verschil als de bas erin komt. Een neodymium-driver van 40 mm behandelt de zwaarste bassen met uiterste precisie waardoor je natuurlijke, krachtige audio hoort, en muziek met veel bas tot leven komt.
Stijl en comfort ineen
Of je nu naar de discotheek gaat, in de bus luistert of ontspant op de bank, je luistert altijd comfortabel en in stijl naar dat favoriete album, dankzij de slanke vormgeving, een hoofdkussen en oorkussens met subtiele naden.
Neem hem overal mee naar toe
Wanneer je even geen muziek luistert, vouw dan de hoofdtelefoon op en stop hem in je rugzak ter bescherming. Het snoer is zo ontworpen dat de kans op knopen zeer klein is, zodat je de hoofdtelefoon snel uit je tas kunt halen om naar dat nieuwe nummer te luisteren.

Advertisement