Connect with us

Elektronica

Philips AJ7041D

De Philips AJ7041D is een multifunctionele docking station en verscheen voor het eerst op de markt in 2011.
Het fijne aan de AJ7041D is dat hij zo lekker eenvoudig in gebruik is. Heel het huishouden van jong tot oud kan gemakkelijk overweg met deze toch wel revolutionaire docking station. Er is slechts een simpele afstandsbediening waarmee je zowel de iPod(device) als station mee kan bedienen.
Met de Philips AJ7041D word je wakker met geweldig geluid uit je iPod of iPhone. Begin de dag goedgemutst met je favoriete muziek. De ingebouwde bass-reflex luidsprekers geven dit slanke docking station rijke, diepe bassen en een krachtig geluid. Je kunt natuurlijk ook gewoon gewekt worden door de radio of zoemer met tweevoudig alarm.

Alles-in-één afstandsbediening

Vanaf nu kun je met de Philips alles-in-één afstandsbediening zowel op je Philips-muzieksysteem als op je iPod of iPhone eenvoudig met één druk op de knop door honderden nummers navigeren. Dankzij weergaven van de gegevens per afspeellijst, album, artiest, genre of nummer kun je snel en eenvoudig door honderden bestanden navigeren. Het apparaat kan met één hand worden bediend en zorgt voor een bijzondere gebruikservaring.

Automatische kloksynchronisatie

Plaats je iPod of iPhone in het basisstation en de klok op je draagbare apparaat wordt binnen een paar seconden automatisch gesynchroniseerd. Dankzij deze handige functie hoef je de tijd niet handmatig in te stellen.

Gentle Wake

Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. De normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om je wakker te maken of zo onaangenaam hard dat je wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door je favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat je langzaam wakker wordt

Don't Miss:

Sony MDR-XB600

Advertisement