Connect with us

Elektronica

Remington MB4040

Remington is een vertrouwde naam voor verzorgingsproducten voor mannen. De Remington MB4040 wordt aangedreven door een lithium ion batterij die langer meegaat dan de meeste van zijn concurrenten. Met de verbeterde batterij, heb je nu ongeveer 120 minuten gebruiksduur tussen twee oplaadbeurten. Vergeleken met gewone batterijen, is de MB4040 echt aan de top van zijn klasse. Hij heeft slechts drie uur nodig om volledig opgeladen te zijn.

Remington MB4040 vs Philips BG2040

Een groot verschil tussen dit apparaat en de Philips Norelco BG2040 zijn de hulpstukken. Terwijl in het Philips apparaat de hulpstukken ingebouwd zijn en je toelaten om te kiezen hoe lang je je haar wilt hebben, wordt dit apparaat geleverd met drie verwisselbare koppen die je kunt kiezen afhankelijk van wat je wilt scheren. Je kunt voor de kop kiezen uit een baard-, stoppel- of sikkop. Er wordt ook een apart hulpstuk geleverd dat kan bevestigd worden op de kop van de trimmer en dat je toelaat om langer haar te trimmen. In feite zijn er negen verschillende trimlengtes voor alle mogelijke baardlengtes. De kop van de trimmer kan ook gemakkelijk schoongemaakt worden, zodat je overtollig haar dat zou kunnen vastzitten tussen de mesjes, kunt verwijderen.

Dun mes

Een goede eigenschap van dit product is het dunne mes. Het mes is niet alleen zelf-scherpend en gecoat met titanium, maar door zijn formaat, is het perfect in staat om nauwkeurig te scheren en om elk gewenst patroon voor je gezichtshaar te creëren.
Dit Remington model is een klein apparaat dat gemakkelijk een plaats zal vinden in je handbagage of in je reiskoffer. Ook al zal het niet mogelijk zijn om je baard onder de douche te trimmen, het zal je wel toelaten om je baard op elk moment netjes en verzorgd te houden.
Ga je een baardtrimmer kopen? Lees deze tips.

Hoe kan je het beste je baard onderhouden

Winkelen

Advertisement