Connect with us

Elektronica

iPhone 6 hoesjes, Heb jij er al één?

Eindelijk maar toch  de iPhone 6 is op de markt. Hij werd 9 September 2014 gepresenteerd, de nieuwe iPhone is maar liefst 4.7 inch groot en dat is niet de enige verandering Apple heeft de hard en software flink onder handen genomen en zij willen de beste telefoon op de markt brengen die het bedrijf ooit op de markt heeft gebracht. De nieuwe iPhone is Veelzijdiger, dunner en sneller dan zijn voorgangers. De camera schiet aanzienlijk betere foto’s en video’s dan de vorige iPhone’s. Dit komt door de zogenoemde “focus pixels” dit is nieuw en hierdoor zijn de foto’s en video’s van veel betere kwaliteit dan de voorgaande producten van Apple.
De iPhone 6 is een heel mooi nieuw design, de telefoon is dunner, groter en de hoeken zijn wat ronder gevormd. Het toestel brengt ook weer nieuwe innovaties met zich mee denk hier bijvoorbeeld aan: Apple pay.
Apple pay is een nieuw betaalplatform waarmee je iPhone 6 je portemonnee zou kunnen vervangen waarbij je met je iPhone makkelijk en  contactloos kunt betalen. Er zit een ingebouwde nfc-chip in en een vingerafdrukscanner, zodat je veilig en gemakkelijk kunt afrekenen.
Heb jij de nieuwe iPhone 6 al aangeschaft? De mooie nieuwe telefoon is zeer kwetsbaar en zal zeker goed beschermd moeten worden. Je kan kwalitatief goede iPhone 6 hoesjes bestellen in alle soorten en kleuren. Je hebt mooie bookcases waar je gemakkelijk wat geld en pasjes in kunt bewaren maar je hebt ook ultra dunne softcases, waarbij het hoesje zo min mogelijk opvalt. Er is genoeg keuze in hoesjes voor de iPhone al jaren en dat gaat bij de iPhone 6 natuurlijk gewoon door, wij doen onze uiterste best om de keuze voor jou zo groot mogelijk te maken. Je nieuwe telefoon moet er natuurlijk wel mooi uit blijven zien, ook als er een hoesje omheen zit. Het zal natuurlijk zonde zijn als de telefoon beschadigingen oploopt.

Advertisement